Haklı haksızından çok maldı diyebiliriz. Luffy'i sevsen arkadaşlarını bırakmaz Sanji'nin bunu biliyor olması lazım sonuçta. Niyet iyi icraat falso vakası.@Dattebayo..! mikrofonu sana uzatmak istiyorum Sanji Luffy’e vururken haklı mıydı?
Haklı haksızından çok maldı diyebiliriz. Luffy'i sevsen arkadaşlarını bırakmaz Sanji'nin bunu biliyor olması lazım sonuçta. Niyet iyi icraat falso vakası.@Dattebayo..! mikrofonu sana uzatmak istiyorum Sanji Luffy’e vururken haklı mıydı?
Kapatmıyor... kaldı ki bir çok kişi Wcı dan sonra Sanji den nefret etti...Farkı kapatmıyor yani bu durum. :d
Gerilme gerilcek bi şey yok. Altı üstü karakter tartışıyoruz. Kendine dikkat et Buşidom. Şimdiden iyi geceler.Neyse şu an biraz gerildim bazıları yüzünden... kapatalım konuyu ne olduysa oldu yamatom geçti gitti işte... herkesin kendi fikri... sadece tartışıyoruz işte öyle zaman geçsin diye...
Ahlaki normların değiştiğiyle alakalı bir bilgi veya ipucu var mı?Bir karaktere iyi demek onu sadece ahlaki anlamda mı iyi demek oluyor.
Ayrıca yaşadığı evrene göre karakterin yaptığı eylemler farklı şekilde yargılanabilir.
Valla cap beni seni gayet seviyordum... gelip üslubu bozuk bozuk konuşan sensin... neyse bundan sonra kendi yoluna bak kardeşim... kıymet bilmeyenlerle işim yok benim...benim gibiler?
bu lafi senden yemeyeydim iyiydi
İki anlamda da iyidir Zoro.Ahlaki normların değiştiğiyle alakalı bir bilgi veya ipucu var mı?
İyi tanımını iki şekilde yapılabilir.
1. Herhangi bir yetenek v.s.gibi alanda parlaktır ve buna bu x'de iyidir tanimlamasi yapilir.
2.Ahlaki tanimlama
Reyix sen iyi derken ne demek istedin peki?
Senlik bir şey yok... bende onu diyorum işte karakter tartışıyoruz ama bazıları nasıl yazıyor sanki düşmanız... sana da iyi geceler Yamatom...Gerilme gerilcek bi şey yok. Altı üstü karakter tartışıyoruz. Kendine dikkat et Buşidom. Şimdiden iyi geceler.
Luffy'ye atılan tekmeyi kendilerine atılmış sayanlar var. Bunun yanında seriye dışardan bakıp:"Baba kurtulurlar Luffy gelmiş ölecekler mi yauuv." mesafeye bakmadan: "Abii Luffy Zefleri korurdu..." vs. diye bakıp neftet ediyorlarsa benim sorunum değil reis. Sevmeyen sevmesin. Ben karakterleri ve olayları elimden geldiğince serinin içinden değerlendirmeye çalışıyorum. Zoro'ya da korkak falan diye tatlı sert atışalım diye yazıyorum. Yoksa kendini feda edeceğini, korkmadığını falan biliyorum. :dKapatmıyor... kaldı ki bir çok kişi Wcı dan sonra Sanji den nefret etti...