Bende bunu kastettim zaten. Baya korkmuş ilk kez öyle gördüm.Korkuyor orada yav. Şimdi millet yanlış anlayacak.
Bende bunu kastettim zaten. Baya korkmuş ilk kez öyle gördüm.Korkuyor orada yav. Şimdi millet yanlış anlayacak.
Fikir gelmiyor. Şöyle sağlam alakasız bir karşılaştırma aklıma gelmesi lazım.Bende bunu kastettim zaten. Baya korkmuş ilk kez öyle gördüm.
Zoro'nun düşmesi için bir sebep yok aslında, algılarında bir düşüş olabilir belki.Bir zamanlar en sevdiğim karakterken şuan en sevmediklerim arasında.Türk lirası bile böyle düşüş görmedi heralde
Kas dolu olup da beyni boş olan kişileri sevmiyorum ondan.Zoro'nun düşmesi için bir sebep yok aslında, algılarında bir düşüş olabilir belki.
Banner.Kas dolu olup da beyni boş olan kişileri sevmiyorum ondan.
Zoro bizim foruma gelse kendi fan grubunun çoğunu kılıçtan geçirir. Fan yorumuna göre karaktere kin besleme olum Zoro temiz çocuktur, severiz.Adamı tam sevecekken zoro>luffy yorumu görüyorum ve tekrar hater oluyorum.
Eskiden seviyordun ama. Bu konuda problem Zoro değil ki sadece kaslı erkeklere karşı bi antipati kazanmışsın, bu anlaşılıyor.Kas dolu olup da beyni boş olan kişileri sevmiyorum ondan.
Zoro hep böyleydi ki. Yani kıstasın mı değişti?Kas dolu olup da beyni boş olan kişileri sevmiyorum ondan.
ÖyleEskiden seviyordun ama. Bu konuda problem Zoro değil ki sadece kaslı erkeklere karşı bi antipati kazanmışsın, bu anlaşılıyor.
East blue zamanları seviyordum.Sonra içi boş bir karakter gibi gelmeye başladı.Tek düşündüğü güçlenmek yani başka bi amacı bile yok doğru düzgün.Zoro hep böyleydi ki. Yani kıstasın mı değişti?