Zoro'dan korkan Monet, Luffy'den korkmadığı gibi az kalsın da yeniyordu. Olur öyle şeyler.Kaidou'ya dalacak adam zoro dan mı korkuyor?
Zoro'dan korkan Monet, Luffy'den korkmadığı gibi az kalsın da yeniyordu. Olur öyle şeyler.Kaidou'ya dalacak adam zoro dan mı korkuyor?
Kinemon örneği sonrası harbiden seriyi ciddiye almamam gerektiğini anladım.Zoro'dan korkan Monet, Luffy'den korkmadığı gibi az kalsın da yeniyordu. Olur öyle şeyler.
Oden'in babamı kestiği gibi kes diyebilir. Şaşırmam bu kinky hatundan.Az kafası gidik olmasa sağlam karakter. Seride eksik hissedilen güçlü kadın açığına da uygun ama işte.
Zoro keser bu arada
Carrot ya da bu tayfaya kesin gelecek. İkisi de olabilir.Oden'in babamı kestiği gibi kes diyebilir. Şaşırmam bu kinky hatundan.
Korku iyidir. İnsanı hayatta tutar.Kinemon örneği sonrası harbiden seriyi ciddiye almamam gerektiğini anladım.
Yine de yamato reis zoro dan korkmaz.
Ne cevap vereceğimi bilemedim. Haklısın reyiz.Korku iyidir. İnsanı hayatta tutar.
Zoro onun astı olmadıki tehdit bile ediyorZoro Luffy yerine Roger ile karşılaşsa onun astı olur muydu?
Ben de kılıçlarımı bilemedim. Ertelemek ikimiz için de iyi olacak ne dersin ha?Ne cevap vereceğimi bilemedim. Haklısın reyiz.
aynısıBen de kılıçlarımı bilemedim. Ertelemek ikimiz için de iyi olacak ne dersin ha?