Haremin baş tacı Nami olur. Sonra Vivi, Hancock, Kata(tutamadım kendimi sorry Miyata-keke) diye gidecek......Engel olan yok. Amazon halkı harem için gayet müsait. Zamanında uzatmisliklari bile var.....
Haremin baş tacı Nami olur. Sonra Vivi, Hancock, Kata(tutamadım kendimi sorry Miyata-keke) diye gidecek......Engel olan yok. Amazon halkı harem için gayet müsait. Zamanında uzatmisliklari bile var.....
Çok göndermeler var. @Aiden @Yubashiri-sama görebiliyoruz maalesef. :/@William cutting @Aiden yanında oturuyor diye ne anlamlar çıkarmışsınız haaa. Kiralık Aşk mı bu? xd
Haremin baş tacı Nami olur. Sonra Vivi, Hancock, Kata(tutamadım kendimi sorry Miyata-keke) diye gidecek......
Nami asla H*ncock denen kadınla yan yana olmaz.Haremin baş tacı Nami olur. Sonra Vivi, Hancock, Kata(tutamadım kendimi sorry Miyata-keke) diye gidecek......
Kıskan@William cutting @Aiden yanında oturuyor diye ne anlamlar çıkarmışsınız haaa. Kiralık Aşk mı bu? xd
Gemide hem rotacı hem de ..............Nami asla H*ncock denen kadınla yan yana olmaz.
Katakuri, Brulee, Hancock, Vivi, Amazon halkı mutlu mutlu takılsın adalarında. Erkek de giremiyor.
Nami Zoronun dojosunda yigidime yardımcı olur.
Kıskan
Pica'dan korkan adam Kaido''dan korkmuyor. Cidden Op'ta bunları mı tartışacağız?Kaidou'ya dalacak adam zoro dan mı korkuyor?
DoğruPica'dan korkan adam Kaido''dan korkmuyor. Cidden Op'ta bunları mı tartışacağız?