Alpa vs Red olayı prime dönemini yaşardı.Zoro keşke Prime Wb'yi alsa da forumda Zorocu Alpa vs Wb'ci Red tartışması okusak.
Alpa vs Red olayı prime dönemini yaşardı.Zoro keşke Prime Wb'yi alsa da forumda Zorocu Alpa vs Wb'ci Red tartışması okusak.
Saygı duyuyorum, amiral yenmesi gerekse 1115'te oda bir şekilde yendirtir ama vs konularını böyle değerlendirmek gerçekçi olmaz. Bence güncel zoro hala amiral seviyesi değil, aramaki dediğin adam da baya güçlü bu arada. Kanser bir yeteneği var. Eggheadden sonraki arc sonu zoro amiral seviyesi civarında diyebileceğiz ki zaten bu adamın seri sonunda hangi seviyede olmasını bekliyorsunuz. Yonkou seviyesi gayet yeterli zoro için seri sonu. Zaten bazı amiraller yonkoulara yakın güçte, bir sonraki arc sonunda anca amiral etmesi tutarlı bir güç artışıAramaki gayet alabileceği bir amiral gibi duruyor. Wano'da aldığı ilaç Zoro'ya ekstra bir güç mü kazandırdı yoksa aldığı hasarı mı geçiştirdi bir süreliğine? Ben güncel Zoro'yu amiral altı sağ kol üstü görüyorum ama amiral tarafına daha yakın güçte. Zorlamayla Aramaki gibi birini yenebilir. Başka diyeceğim yok hakim bey.
Adam Lucci'ye tek attı. Lucci yenemeyen nasıl oluyor ya? Luffy bile gear 5 ultra falan kullandıŞu an Lucci yenemeyen Zoro’ya Amiral alır diyebilecek Zoro fanı harici biri var mı?
Tek mi attı? En son atağını yaptığında Lucci hala ayaktaydı, üstüne bir de Jinbe geçirdi, hala ayakta kaldı adam. Amiral > Lucci > Zoro > King. Güncel seviyeler bu şekilde.Adam Lucci'ye tek attı. Lucci yenemeyen nasıl oluyor ya? Luffy bile gear 5 ultra falan kullandı
Ciddi misin ya? Lucci'nin zoro'ya zarar verdiği 1 atak yok. Jinbei orada gelmeseydi Lucci yenerdi diyorsun yaniTek mi attı? En son atağını yaptığında Lucci hala ayaktaydı, üstüne bir de Jinbe geçirdi, hala ayakta kaldı adam. Amiral > Lucci > Zoro > King. Güncel seviyeler bu şekilde.
Zarar verdiği yok mu? Zoro’nun bedenindeki yaraları görmüyorsun herhalde?Ciddi misin ya? Lucci'nin zoro'ya zarar verdiği 1 atak yok. Jinbei orada gelmeseydi Lucci yenerdi diyorsun yanihayatımda duyduğum en saçma argüman
Birinci adam derken yc1 zannetmiştim pardon2.yi geçersen kaçıncı olursun?
Gözünü açarsa alırŞu an Lucci yenemeyen Zoro’ya Amiral alır diyebilecek Zoro fanı harici biri var mı?