Üye silindi 1004
Vista alır demek Mihawk iyi bir hoca değil demektir.
Bazı Japonlar cidden sorunlu :/Zoro her turlu alir.
Mihawk iyi bir hoca değil. :SVista alır demek Mihawk iyi bir hoca değil demektir.
O zaman Luffy vs Kizaru yuda Luffy'nin alması gerekiyor.Vista alır demek Mihawk iyi bir hoca değil demektir.
Alamayacağını kim söyledi.Artık geçti o işler 2 sene öncesinde kaldı.Zamanla belki yonkolar bile dahil rakipleri Luffy için Croco,Lucci,Moria'dan farklı olmayacak.Onları yenerken nasıl ölümlerden dönerek yendiyse yine aynı şekilde yenebilir.O zaman Luffy vs Kizaru yuda Luffy'nin alması gerekiyor.
Vista ile Kizaru ne alaka yahu. Aralarındaki fark biizm ikiliden daha fazla yani karşılaştırılmaz hadi karşılaşsınlar lakin Luffy anca; siz gidin çocuklar ben bu sarıyı elimden geldiği kadar oyalarım muhabbeti olur. Yoksa teke tekte öpeülür.O zaman Luffy vs Kizaru yuda Luffy'nin alması gerekiyor.
Luffy'nin Kizaru'yu alamayacağını kör olan bir insan bile görür ben onu demek istemedim. @YYubashiri'nin attığı mesaja cevap olarak attım. Mihawk ve Vista çarpışıp ayrıldıkları ve Mihawk'ın eğittiği Zoro'nun Vista'yı yenmesi gerekiyorsa aynı durumdaki Reyleigh'in eğittiği Luffy'nin de Kizaru'yu yenmesi gerekiyor dedim.Vista ile Kizaru ne alaka yahu. Aralarındaki fark biizm ikiliden daha fazla yani karşılaştırılmaz hadi karşılaşsınlar lakin Luffy anca; siz gidin çocuklar ben bu sarıyı elimden geldiği kadar oyalarım muhabbeti olur. Yoksa teke tekte öpeülür.
Luffyyi daha Dof'un karşısına dikemedi tam olarak mangaka. Law'a süreklki etkin rol oynattı. Yordu ve mıhladı.
Yani Luffy, yıpranmış ve mıhlanmış bi Dofla mücadele verecek ve ölümün kıyısına gelecekte anca öyle alabilecek(tabii bu bile kesin değil hatta bu kapışmaya daha fazla etkenlerde etki edebilir)
İşin kısası sağlam Dofun karşısına çıkartamadı mangaka.
Bir amiral alması için önce şu Yonko meselesini aşması lazım.