Sen manga oku gel hadi...Kizaru muydu o ya
Sen manga oku gel hadi...Kizaru muydu o ya
Eskiden olsa kalem kalem yazardım ama artık Zoro'nun yaptıklarını ve yapacaklarını yazacak kalem bulamıyorum dosdummmm. Adam Audi, Ferrari gibi.. Jordan, Maradona gibi. Adını zikrettiğin zaman yapacaklarını tek tek yazmana gerek yoktur. Markadır bunlar. Roronoa Zoro da Op'un markasıdır. Kimse Zoro varken Law markasını tercih etmez. Bilmem anlatabildim mi?Neden mesela buna bi açıklık getirseniz buna uğraşıyorum.. Mesela zoro ne yapar hız mı güç mü farklı saldırı çeşidi mi law ı kötü duruma sokacak zoro ne yapar mesela ? Sayfalardır ''zoro döver'' neden döver ? E zoro işte.. Bu mu yani....
Bir halt yapamaz yani Ben de bundan bahsediyordum sağol...Eskiden olsa kalem kalem yazardım ama artık Zoro'nun yaptıklarını ve yapacaklarını yazacak kalem bulamıyorum dosdummmm. Adam Audi, Ferrari gibi.. Jordan, Maradona gibi. Adını zikrettiğin zaman yapacaklarını tek tek yazmana gerek yoktur. Markadır bunlar. Roronoa Zoro da Op'un markasıdır. Kimse Zoro varken Law markasını tercih etmez. Bilmem anlatabildim mi?
Chopper, Linlin'i tankladığında neye olduysam işte ona oldum.Geleceği gören Luffy'nin önünden Tama kaçırılırdığında Luffy mal mal bakarken de ikna oldun mu bir şeylere ? Umarım olmuşsundur.
Biraz manga okusaydın anlardın. Resimlere bakıp geçer kişilere pek bir şey anlatacak şevkim olmuyor. Şimdi Zoro şunları şunları yapmıştır, güç unsurları şunlardır ve bunlardan ötürü Law'ı öttürür desem ne fark edecek ? Karakterlerin ne ifade ettiğini öğrendikten sonra tartışalım en iyisi. Sitede yeni değilsin bilirsin yani bunun için Zoro'yla ilgili açılmış bir sürü konu var. Bunlardan birini okuyup bilinçlenmekle başlayabilirsin. Sizin gibi arkadaşlar bilgilensin diye açılıyor o konular biraz da. Okuyun faydalı olur :/Bir halt yapamaz yani Ben de bundan bahsediyordum sağol...
He işte ben de onu diyorum. Aynı şeyden bahsediyoruz ama işine geldiği için saçma sapan bir mevzudan gömmeyi biliyorsun Zoro'yu diyorum. Luffy, BM ya da X karakter fark etmez. Normalde olmayacak bir şey ya da basit bir mevzu söz konusu olduğunda karakter gömmeye kalkıp bunu X dövüş konusunda argüman(!) diye kullanırsan olmaz o iş. Sen bu zamana kadar birinin Luffy geleceği görüyor ama Tama önünden kaçırılırken hiçbir şey yapmadı X dövüşünde de bir şey yapamaz dediğini gördün mü ? Hiçbir Zoro fanı bile yapmamıştır bunu. O yüzden böyle acemice hatalar yapmayalım.Chopper, Linlin'i tankladığında neye olduysam işte ona oldum.
Aynen hacı abiBiraz manga okusaydın anlardın. Resimlere bakıp geçer kişilere pek bir şey anlatacak şevkim olmuyor. Şimdi Zoro şunları şunları yapmıştır, güç unsurları şunlardır ve bunlardan ötürü Law'ı öttürür desem ne fark edecek ? Karakterlerin ne ifade ettiğini öğrendikten sonra tartışalım en iyisi. Sitede yeni değilsin bilirsin yani bunun için Zoro'yla ilgili açılmış bir sürü konu var. Bunlardan birini okuyup bilinçlenmekle başlayabilirsin. Sizin gibi arkadaşlar bilgilensin diye açılıyor o konular biraz da. Okuyun faydalı olur :/
Hacı sırf senin dediğinle çelişiyor diye direk beni "işime geleni" söylemekle itham edemezsin. Ben bu oylamaya oy bile vermedim tarafsız yorumlayabileceğimden emin olmadığım için o işler o kadar kolay değil.He işte ben de onu diyorum. Aynı şeyden bahsediyoruz ama işine geldiği için saçma sapan bir mevzudan gömmeyi biliyorsun Zoro'yu diyorum. Luffy, BM ya da X karakter fark etmez. Normalde olmayacak bir şey ya da basit bir mevzu söz konusu olduğunda karakter gömmeye kalkıp bunu X dövüş konusunda argüman(!) diye kullanırsan olmaz o iş. Sen bu zamana kadar birinin Luffy geleceği görüyor ama Tama önünden kaçırılırken hiçbir şey yapmadı X dövüşünde de bir şey yapamaz dediğini gördün mü ? Hiçbir Zoro fanı bile yapmamıştır bunu. O yüzden böyle acemice hatalar yapmayalım.