Oda arcı erken bitirmek istemediyse bu benim suçum mu ?Işınlanarak Ejderhaya denk getirdiği gibi mi JDKSMSLMAM
Oda arcı erken bitirmek istemediyse bu benim suçum mu ?Işınlanarak Ejderhaya denk getirdiği gibi mi JDKSMSLMAM
Güzel avuntu. Law zoro yu sağa sola ışınlayarak döverOda arcı erken bitirmek istemediyse bu benim suçum mu ?
Genel anlamda gücünden şüphem yok güçlü bir insan ama Garp gibi biri varken ünvanın onda olması fazla bir şeyi değiştirmiyor benim için.Beyazsakal'ın gücünden şüphen mi var ?
Anlamadım bu mesajın amacını.
İlham alın Kid fanları yakında bir gün Lütfü KK olursa, Kid varken ünvanın Lütfüde olması bir şey ifade etmez dersiniz xDGenel anlamda gücünden şüphem yok güçlü bir insan ama Garp gibi biri varken ünvanın onda olması fazla bir şeyi değiştirmiyor benim için.
Zaten diyecekler hahahahaİlham alın Kid fanları yakında bir gün Lütfü KK olursa, Kid varken ünvanın Lütfüde olması bir şey ifade etmez dersiniz xD
Anket sıfırlansın mı kaldırır mı yüreğin ?Oda arcı erken bitirmek istemediyse bu benim suçum mu ?
Anketi ister sıfırla ister sıfırlama biz Zoro'dan eminiz, anketin ne diyeceği önemli değilAnket sıfırlansın mı kaldırır mı yüreğin ?
Kaido, kendini '' Oni '' diye adlandırmıştı.Kaido'da WB'nin olduğu seride karada havada suda yaşayan en güçlü canlı ama sorsak Shanks alıyor Kaido'yu anketlerde.
Shanks BM gibi bowling topu olmaz ya da 9 kın gibilerine delinmez. Mangaka tarafından torpilli ki çizer kendini shanks da görüyormuş böyle bir torpil...Kaido, kendini '' Oni '' diye adlandırmıştı.
Yani kendini insan olarak görmüyor. Hükümetin de onu canavar olarak görmesini düşünürsek, ''En güçlü yaratık'' adı tam ona uygun oluyor.
Diyeceğim aynı kulvarda değiller.
Not : Shanks en güçsüz Yonko'dur (Belki mevcut Karasakal'ı alır ama o da dolar gibi yükseliyor.)