Shanks'tan kk çıkmamış ama."Zoro'dan yonko çıkmaz"dan başka bir savın var mı ?Shankstan kk da çıkar. Zorodan yonkou olmaz. Luffynin emireri olarak işini yapsın yeter.
Shanks'tan kk çıkmamış ama."Zoro'dan yonko çıkmaz"dan başka bir savın var mı ?Shankstan kk da çıkar. Zorodan yonkou olmaz. Luffynin emireri olarak işini yapsın yeter.
Sen rahat ol, Zoro'dan kk çıkmaz ama hakisi bitince de kaçmaz xDShankstan kk da çıkar. Zorodan yonkou olmaz. Luffynin emireri olarak işini yapsın yeter.
Gerek yok başka şeye.Shanks'tan kk çıkmamış ama."Zoro'dan yonko çıkmaz"dan başka bir savın var mı ?
Picalarla uğraştıkça bitmez merak etme.Sen rahat ol, Zoro'dan kk çıkmaz ama hakisi bitince de kaçmaz xD
Bitse ne olacak la, hahahaha sen herkesi Luffy mi zannediyorsun bire bir vsden kaçsın. Bak Kata'ya kaçmayı bırak kendini eşitliyor.Gerek yok başka şeye.
Picalarla uğraştıkça bitmez merak etme.
Zoro kaçmaktansa ayaklara kapanmayı tercih ediyor diye övelim mi yani?Bitse ne olacak la, hahahaha sen herkesi Luffy mi zannediyorsun bire bir vsden kaçsın. Bak Kata'ya kaçmayı bırak kendini eşitliyor.
Neyse en iyisi ben hakinin bitmesini bekliyeyim
Haklısın doğru diyorsun Mihawk'la vs atıp sonra ayağına kapandı. Şu verilen cevaplara bak ya, harbi komediZoro kaçmaktansa ayaklara kapanmayı tercih ediyor diye övelim mi yani?
Ooo bu güzeldi, birde @Raiden'e soralım. Haki bitince kaçılır mı kaçılmaz mı? Ace kaçmaz gibi geliyor ama Sabo kesin kaçar diyorum ben. Yanlış kardeş öldü.Sen rahat ol, Zoro'dan kk çıkmaz ama hakisi bitince de kaçmaz xD
Op'u okuyan birisi olarak mı yoksa okumayan birisi olarak mı cevap vereyim?Ooo bu güzeldi, birde @Raiden'e soralım. Haki bitince kaçılır mı kaçılmaz mı? Ace kaçmaz gibi geliyor ama Sabo kesin kaçar diyorum ben. Yanlış kardeş öldü.