10 tane yazıyorum.
1. Luffy,Law ve Kidin supernovalar arasında ayrılması.
2. Lawın supernovalar arasında bir namının olması. Kidin ve Aponun kendisinden çekinmesi. Fakat Zoroyu tanımamaları
3.Lawın 500 m ödüle sahip olması. Zoro'nun 320 m
4. Doflamingo karşısında ciddi ciddi varlık gösterebilmesi, eğer orada Law yerine Zoro olsaydı çizik bile atamazdı Zoro.
5.Doflynin Lawa 3 yıldız verirken Zoroya 2 yıldız vermesi. Hangisinden daha çok çekildiğini gösterir. Oda burada gözümüze sokuyor.
6.Herkesin ezdiği smoker ve vergo gayet güçlü adamlar. Bu adamlara tek atmış olması lawın ne denli bir hayvan olduğunu gösterir. Zoro kapışsa şu adamlarla sonuç ne olur bilemezdim Pink hazardda.
7. Lawın Zoroyu tekleyebilecek ve saldırılarından kaçabilecek o kadar hareketi var ki savaşlarının uzun süreceğini düşünmüyorum. Ki zeka olarakta aşmış bir karakter. Düz dalan Zoro'nun onun karşısında ne kadar şansı olur bilemiyorum.
8. Zoro'nun Luffy ile eşit güçte olduğuna inandığın için Lawdan üstün görmen doğal. Gerçekçi ol LUFFY nere Zoro nere. Luffy tayfaya belki tek dalabilecek seviyede Zoroyu geçtim.
9. 2 sene önceki Law ve şimdiki lawın arasında nasıl dağlar kadar fark varsa ve bu adam D. ise gayette Wb potansiyeli verebilirim konumundan ötürü.
10. Hani Smokerdan, vergodan, sezardan, begeden, jimbeiden güçlü olduğu kesinde bi Law kaldı geriye
İlk önce kesin olarak üstteki elemanlardan daha güçlü olduğunu ispatlasın gerisine bakarız.
Law cidden inanılmaz hafife alınıyor şu yorumlara bakıyorumda