@Densetsu no Samurai
Arasam önceki sayfalarda zaten kalıp kalıp tartışmalarımız vardır.
O da bir etken tabi. Kolay mı iki yaratıkla uğraşmak? Araya alıp şamar oğlanı yapmışlar. Ama yok, yine de diyeceğim şey fiziks yönden Zoro'nun daha güçlü olduğudur. O fiziksel gücüyle kontra yapar, diğeri de meyvesi sayesinde kurtulup kontra yapar. Sonuca bakmak lazım.
Hakiye bakalım. Şimdi şu açık ve net. Sanji'nin k.hakisi Zoro'nunkinden daha iyi. Oda'nın açıklamasından dolayı demiyorum. Çünkü o bir şeyi kanıtlamıyor. Bunu diyorum çünkü mangada gördük. Tashigi ağlarken Sanji ve Zoro'nun verdiği tepkilerden kimin üstün olduğu ortaya çıkmıştı. Hah işte o Sanji de Dof'un iplerine balık gibi yakalandığı ortamda Law baya baya dövüşüyordu. K.haki konusunda daha iyi olduğunu gösterir bence.
B.haki için de Pica'yı kesmesi bir şey ifade etmiyor. Kesemese ayıp olurdu zaten. Zoro kendisi demedi mi benim seviyemde değilsin diye. E kessin bir zahmet. Demişsin ya Law'ın k.hakide daha iyi olduğuna dair bir gösterge yok diye, asıl Zoro'nun b.hakide daha iyi olduğuna dair bir gösterge yok. Fakat yine de daha iyi diyelim. Ne değişecek ki? Aralarında fersah fark olmadığı belli. Olsa da fark yapmaz. Zoro'nun kılıcıyla savunamadığı bir yere saldırı alırsa bölünür gider.
Hayır biraz fazla gaza geliyorsun bence. Luffyciler Luffy'yi her konuda en iyi yapıyorlar diyorsun ama sen de öyle yapıyorsun farkında olmadan. :/ B.hakide en iyi olacak, dayanıklılıkta en iyi olacak, fiziksel güçte en iyi olacak, iradede zaten dünyanın bir numarası... diye gider. Bunlar hep senin sözlerin biliyorsun değil mi? :/ Anlattıkların Paris, gördüklerimiz Hakkari.
Böyle bir adamsa Oda biraz göstersin de biz de tamam diyelim. Mangayı inkar edecek değiliz ne de olsa.