Cümle alem gördü haklılığını merak etmeAynen öyle onda da haklıyım da boşver size anlatmak anlamsız bu konuda olduğu gibi...
Cümle alem gördü haklılığını merak etmeAynen öyle onda da haklıyım da boşver size anlatmak anlamsız bu konuda olduğu gibi...
Çay ve sir croco aynı mesajda olunca gülesim geldiYav habire Wano'da Zoro öne geçer diyen var.
Zoro sürekli gelişecek de Law oturup çay mı içecek yapmayın etmeyin.
Kan dökülsün vahşet dönsün istiyorsun vayyyyKonu içi mesaj aramayı güncelledim. İstediğiniz üyeyi aratın. :d
Gören görmüştür, görmek istemeyene ne gösyersek boş.Cümle alem gördü haklılığını merak etme
Croc organizasyon lideri canım, işine gelmeyen hikâye anlatmaya devam etsin. Ne hikmetse forumun bazı gruplarının işine gelmiyor onlar da ortada okuyan görür zaten o bölüm sonrası tartışmaları.Çay ve sir croco aynı mesajda olunca gülesim geldi
Ben güldüm la ne zaman sana çaycı çayy falan yazdım Sen doğru şıkkı işaretlemişsin...Gören görmüştür, görmek istemeyene ne gösyersek boş.
Croc organizasyon lideri canım, işine gelmeyen hikâye anlatmaya devam etsin. Ne hikmetse forumun bazı gruplarının işine gelmiyor onlar da ortada okuyan görür zaten o bölüm sonrası tartışmaları.
Konuyu yine saptırma çabalarına girilmiş. Lafta Zoro geçecekti ilerleyen arc Law'ı... :S
Doğruları söyledim, adamlar Zoro ilerleyen arclar geçer şöyle böyle diyordu. Law'in yerinde sayacak hali yok ya işlerine geldiği gibi işte...Ben güldüm la ne zaman sana çaycı çayy falan yazdım Sen doğru şıkkı işaretlemişsin...
Croco 20 yıl yerinde saymış işte pardon geriye gitmiş.Doğruları söyledim, adamlar Zoro ilerleyen arclar geçer şöyle böyle diyordu. Law'in yerinde sayacak hali yok ya işlerine geldiği gibi işte...
Aynı Law Croco'yu yenemiyor ama...Doğruları söyledim, adamlar Zoro ilerleyen arclar geçer şöyle böyle diyordu. Law'in yerinde sayacak hali yok ya işlerine geldiği gibi işte...