Akainu'nun saldırısı da firlatabilir,Akainu'nun saldırısı rakibi fırlatmıyor diye zayıf mı oldu? Magma bu ya delecek ya savunulacak. Big Mom da kılıçla Jimbei'yi kesemedi. Fiziksel gücünden dolayı fırlattı Jimbei'yi ki zaten ondan da hasar almadı.
Akainu yenilecekse onun da yolu yapılır mı? Belli değil. Kaido için ana karakter bile öldü. Herkes Big Mom'ın gördüğü muameleyi görmüyor. Ha zaten bu dövüşte Big Mom'ın kısılmış olması bizim savunduğumuz şeye yarayan bir argüman. Law ve Kid o kadar yetersizdi ki Big Mom kısılmak zorunda kaldı.
Jinbeyi fırlatırken aynı anda kesiliyorda orada kan izleri var görmemişsin sanırım.
Jinbe özel Haki savunması yapıyor iki elle Big mom'a karşı muhtemelen Jinbe'nin en iyi savunma tekniği. Akainu'nun magmasını ise tek elle durduruyor, en iyi savunma tekniğini bile yapmadı.
Kaido ile Akainu kıyasına da anlam veremedim. Kaido dünyanın en güçlü canavarı denen ve Oda'nın açık açık Kaido>Akainu dediğini göz önüne alırsak neye göre bu kıyası yapıyorsun pek anlamadım.
Oda istediği zaman 2 yumruk ile Akainu'yu ortadan kaybetti ve 2 bölüm boyunca ortaya çıkarmadı. Sadece 2 yumruk ile bunu yaptı. Oda isterse Big mom'dan daha kolay bir şekilde Akainu'yu Law ve Kid'e yendirtir. Big mom'ın toplamda aldığı bütün ikili kombo uyanış saldırıları bana göre Kral Haki bile kullanamayan WB'nin sadece 2 yumruğundan daha güçlüdür.