Muhtelem yorum… Kralın rakipleri artık Amiral ve Yonkolar…Zoro>Yamato>Law>Kid
Eğer böyle bir şey varsa o zaman dövüşü Kid ve Law kazanmıştırBig Mom'ın peşinden düşen bomba Kid'in manyetik bombasıymış. Öyle bir yorum okumuştum onu yazdım mantıklı gelmişti.
Zoro bir şey daha yapar bu arc. Bir tane daha power up alsa zaten Fuji ile aynı seviye olur.Muhtelem yorum… Kralın rakipleri artık Amiral ve Yonkolar…
Bir P.up daha alırsa… aldığı p.up’a göre Amiralleri bile geçmiş olabilir… ucu çok açık artık her şeyin. Oda’nın elinin ayarı kalmadı…Zoro bir şey daha yapar bu arc. Bir tane daha power up alsa zaten Fuji ile aynı seviye olur.
Dost musun düşman mısınZoro bir şey daha yapar bu arc. Bir tane daha power up alsa zaten Fuji ile aynı seviye olur.
Reis adamın söylediği "Zayifsin" sözüne bile 1 ton laf etti adam. Takmadı hikayelerini hala anlatıyorsunuz. Sengoku bile idam platformu sahnesinden ne diyor. Mangayi bilmeseniz anlatmam ama bile bile hala hikâye anlatiyonuz.Wb de takmadı Croco’yu… Sengoku da takıp saldırmadı… Saka da… Miawk da… mahallede fasulye olan küçük çocuklar gibi… oyun oynadı kendi kendine resmen…
Bu arada manga boka sardığı için uzun zamandır böyle tartışmaya girmiyordum… iyi geldi… biraz stres attım… yoksa tartışılacak bir yanı yok manganın… sksksksks
Gözlem haki yav gözlem çok da önemli bir şey değil gözlemi geliştirse Fuji seviyesi olur. Kral hakiyi temassız kullanınca yonko seviyesi olur.Dost musun düşman mısın
Senle alakalı bir durum yok ben Fuji'ye kılım başka bir amiral yazsaydın bir şey demezdimGözlem haki yav gözlem çok da önemli bir şey değil gözlemi geliştirse Fuji seviyesi olur. Kral hakiyi temassız kullanınca yonko seviyesi olur.
Gözlem geliştirince net amiral olur. Kral hakiyi temassız kullansa Aokiji seviyesi yani yonko seviyesine girer. Bir kılıç karartma ile Kaido Bm arası olur. Bir tane daha karartır kk seviyesi olur. Ya da 3.kılıcı karartınca kk seviyesi olur. 3.kılıcı karartmak yerine yeni bir kılıç da alabilir.Bir P.up daha alırsa… aldığı p.up’a göre Amiralleri bile geçmiş olabilir… ucu çok açık artık her şeyin. Oda’nın elinin ayarı kalmadı…