Law=WB olayını sevmiyorum ama bunu bir hakaret olarak da görmüyorum.Hiç denk gelmedim daha çok Law deniliyor.
Gerçek bir hakaret görmek istersin diye "WB=Kid" yazdım.
Law=WB olayını sevmiyorum ama bunu bir hakaret olarak da görmüyorum.Hiç denk gelmedim daha çok Law deniliyor.
Şuan Roger bile denk olmayabilir. Eleman JoyBoy-Im klasmanına yükseldi.Yeni çağın bir Beyazsakal'ı olmayabilir. WB dediğimiz adam Roger'a denkliğiyle bilinen birisi. Ne Law ne de Kid Luffy'e denk değil şuan.
Aptal karakter sevemiyoruz be paşam, ne yapalımHiç denk gelmedim daha çok Law deniliyor.
Kaido'nun piyasada olması önemli değil. Kaido gibi bir karakteri severken, Ace'e sövmen zaten karakter sevme kriterlerinin benim için çok kötü olduğunu gösteriyor :dd
Hikayede üstleneceği rol olarak değil de, ileride erişebileceği güç ve meyvesinin yıkıcılık potansiyeli olarak benzeştiresim geliyo benimLaw=WB olayını sevmiyorum ama bunu bir hakaret olarak da görmüyorum.
Traocum ben de beğenmiyorum böyle söylenmesini.Law=WB olayını sevmiyorum ama bunu bir hakaret olarak da görmüyorum.
Kesinlikle. Karakterlerin birilerine benzediği için değil kendi başlarına ön plana çıkması daha güzel bence.Açıkçası olsun istemem. Fakat bazı hayranlar eski kuşak ile şimdikileri kıyaslamaya bayılıyor. Koby'ye de geleceğin Garp'ı gözüyle bakılıyor misal. Hiç gerek yok böyle şeylere.
Wb'yi süpernovalardan herhangi biriyle eşleştirmek benim için hakarettir. İster Law olsun ister KidLaw=WB olayını sevmiyorum ama bunu bir hakaret olarak da görmüyorum.
Aynen öyle. Keşke bu şekilde yükselmeseydi tabi o ayrı.Şuan Roger bile denk olmayabilir. Eleman JoyBoy-Im klasmanına yükseldi.
Law ve Kid, Luffynin yancısı tıpkı Şiki Şiki baba gibi. İkisi de çağın şikileri. Shiki, Roger'ın gücüne saygı duymuş, Xebec'in altında dövüşmüş. İkisi ölünce senin çağın geldi Beyazsakal apii diyip ondan da gemisinde ayar yemiş birisi
Nika ile Luffy'nin aynı olduğunu kabul etmiyorum. Gücünde falan değilim. Karakteri de bir tuhaf. Luffy'den soğumamak için Nika'yı ayrı tutuyorum. Belki bu durum ileride çözülür.Luffy aynı duruyor. Meyveye veya karakterin kendisine giydirsene direkt, neden sürekli reenkarnasyon varmış gibi yazıyorsun?
Zoro daha yeni sağ kolu hiç etti. O dediğin yerde Zoro var zaten. Ha Zoro en güçlü kılıç ustası oldu ama mangada bize bunu söylemeyi unuttular diyorsan o başka.Sağ kol amiral arası bi yerde Mihawk. İnanmayanlara zamanı gelince alıntılar gösteririm bunu