cidden senaryo kurgulamak bir tık yaş iş Zoro'nun Law'a karşı özel bir avantajı yok diye biliyorum sadece Law ve Zoro'nun onigashima savaşında yaptıklarıyla karşılaştırmak daha mantıklı
Dayanıklılık : Law , Zoro 1-2 Yonkou saldırısına düşerken Law gerek off panel dövüşte , çatı savaşında , gerek bize gösterilen kısımda Zoro'dan daha fazla saldırı yedi
Saldırı Gücü : Law , Zoro'nun Kaido'ya attığı Ashura kh kaplıydı , savaşın ilerleyen kısımlarında küçük bir yaradan fazlası olmadı Kaido saldırıyı yediği anda da Kaido'nun abartılı reaksiyonu harici çok bir şey görmedik Kaido sadece bir kaç saniye duraksadı sonra yoluna devam etti buna kıyasla kemikleri kırılan big mom'ı düşününce kimin daha güçlü olduğu ortada
Hız : Law , sadece çatı savaşındaki Law'ın yaptıkları Law'ın zoro'dan hızlı olduğunu söylemek için yeterli Luffy'nin geleceği görse dahi kaçınamadığı kaido'nun dibine girdi , ve o saldırıyı yapmadan ondan kaçındı aynı featleri Law Big Mom'a karşı da sergiledi , Zoro'nun hızını övebileceğim tek sahne Zoro'nun Ashura saldırısı ama burada Zoro her zaman bu hızda değil bu Zoro'nun teknik uygularken ki hızı ve bu teknik Zoro'nun en hızlı tekniklerinden biri
Stamina : Law , Duracell Law'ı anlatmama gerek yok
panellerle desteklemek isterdim ama üşendim