Evet. Meyve gücünden dolayı.Doğru mu anlıyorum, Kuzan + Akainu BM'yi yenemez mi diyorsun?
Evet. Meyve gücünden dolayı.Doğru mu anlıyorum, Kuzan + Akainu BM'yi yenemez mi diyorsun?
Evet. Meyve gücünden dolayı Linlin'e daha fazla şans veriyorum. Amirallerde kral haki ve saldırıya ekleme çıkar o zaman yorumlar değişir.Akainu + Kuzan vs BM olacak ve BM mi kazanacak?
Kuzan ve Akainu'nun alamadığını Law ve Kidd alacak mı peki? Adamlar meyve uyanışıyla zarar verdiler, kral haki yok ortalıkta.Evet. Meyve gücünden dolayı Linlin'e daha fazla şans veriyorum. Amirallerde kral haki ve saldırıya ekleme çıkar o zaman yorumlar değişir.
Meyve uyanışı ile zarar verme mantıkları belli. Linlin'in derisini aşabilecek ve ruh ekleyemediği saldırılar yedi. Bu kadın lava ve buza ruh ekleyip kullanabilir en basidi. Lavı Kuzan'a, buzu Akainu'ya yollayarak logia özelliğini bile egale edebilir. Meyvesi bana göre Bb'nin meyvesinden bile ters logialara karşı. Diğer dövüş seçeneklerine de dediğim gibi yılların yonkosunu kral hakisiz fiziksel dövüşlerde yenemez kimse. Fujitora + Kizaru'nun 2 kat şansı olur Linlin savaşında. Ha tüm amiraller 3 haki ileri seviyeyse zaten yonko dengi oluyorlar. O şartı onun için koydum. Yoksa Akainu + Kuzan > Shanks + Beckman, Shanks > Linlin derken kurduğum denklem bu.Kuzan ve Akainu'nun alamadığını Law ve Kidd alacak mı peki? Adamlar meyve uyanışıyla zarar verdiler, kral haki yok ortalıkta.
Ph'da Law fena karizmaydı,tayfayı tek alır.Luffy ile yapboz yapar oynar falan deniliyordu o zamanlar.Law hakkında PH'de tüm tayfayı alır diyenler vardı. Neredeeeeen nereyeeee