Üye silindi 1004
Ace gibi Logia yiyip yan gelip yatmadı Luffy ya da Zoro. ?Seri sonu Luffy'e bak, orada Ace'i göreceksin.
Ace gibi Logia yiyip yan gelip yatmadı Luffy ya da Zoro. ?Seri sonu Luffy'e bak, orada Ace'i göreceksin.
Kanka sen Zoro'yu Kaido'nun rüzgarı blokladı diye de arşa çıkardın diğer bölümde Killer iki tanesini blokladı.Ashura yapıp, haki bariyeri açıp Kaido'ya çapraz dövme çizen adamla, kardeşi tutmadan konuşamayan adamı bir tutuyorsun bunları derken :d
Killer > Ace zaten.Kanka sen Zoro'yu Kaido'nun rüzgarı blokladı diye de arşa çıkardın diğer bölümde Killer iki tanesini blokladı.
Senin basaramadigini basardim, babanin izinden gittim der. En fazla orada goruruzSeri sonu Luffy'e bak, orada Ace'i göreceksin.
Zoro yeni p.up alınca yine gel, şimdi mevzuyu uzatmak istemiyorum böyle sabaha kadar atışırız yoksa. Şunu atayım gitmeden.Senin basaramadigini basardim, babanin izinden gittim der. En fazla orada goruruz
2 yonkou tekte bile almadı çeyrek attılar. Tabi başka süpernova olsa da aynı şey başına gelir de 2 yonkou tanklamışlığı yok ordan seviye aramayın. Blokladığı saldırıya 1-2 saniye maruz kaldı. O da indirmeye yetti. Ashura’dan sonra kaido buna ellemese de kendini salmış bayılıyor. İradesiyle ayaktaydı. Law doktor adam o da söyledi kemik kalmamıştır diye.İki yonko saldırısı tekte alamıyor onca yarasına beresine rağmen, eşek öldüremeyen Ace mi tekte alacak?
Ace'in birakacagi etki anca bunun kadardir:Zoro yeni p.up alınca yine gel, şimdi mevzuyu uzatmak istemiyorum böyle sabaha kadar atışırız yoksa. Şunu atayım gitmeden.