Hatırlamıyom fazla yav, Akainu geldi falan daha ölmemişsin dedi, bişiler oldu diye hatırlıyorum. Göğsü delik ayak üstü hoşbeş etti işte.Ben bu hikayede ne ise yaradim diyip oldu la adam. 3 saniye bile surmemistir.
Hatırlamıyom fazla yav, Akainu geldi falan daha ölmemişsin dedi, bişiler oldu diye hatırlıyorum. Göğsü delik ayak üstü hoşbeş etti işte.Ben bu hikayede ne ise yaradim diyip oldu la adam. 3 saniye bile surmemistir.
Yok beeee. Akainu geldi baban bile etmedin mal herif dedi. Sonra Luffy'e saldirmaya calisti. Luffy'de Ace gercekten niye vardi diyip Oda'nin kafasini dusunmeye baslayinca komaya girdi.Hatırlamıyom fazla yav, Akainu geldi falan daha ölmemişsin dedi, bişiler oldu diye hatırlıyorum. Göğsü delik ayak üstü hoşbeş etti işte.
Kanka şaka maka, en son hallerini baz alırsak Zoro alır da. Ace yaşasaydı, Zoro'ya tek atardı. Bu da bir gerçek.Yok beeee. Akainu geldi baban bile etmedin mal herif dedi. Sonra Luffy'e saldirmaya calisti. Luffy'de Ace gercekten niye vardi diyip Oda'nin kafasini dusunmeye baslayinca komaya girdi.
Ace hiçbir zaman Luffy'le Zoro'yu geçemezdi. Geçebilecek potansiyele manevi olarak sahip değil. Luffy ve Zoro saf iradeden oluşan ateş parçaları. Ace anca meyvenin ateşi atanamamış Roger.Kanka şaka maka, en son hallerini baz alırsak Zoro alır da. Ace yaşasaydı, Zoro'ya tek atardı. Bu da bir gerçek.
Ace yasaydi su an Zoro'nun Oden corba isiticisi olurdu :/ Adam Kaidonun heykelini Yamatoya yiktirip heykele kucucuk yumrugu ile opucuk kondurmus. Anca Smoker'a ikimizin meyvesi ile olmaz diyip kacsin. Herkese ayni repligi soyluyordur ben sana diyeyim.Kanka şaka maka, en son hallerini baz alırsak Zoro alır da. Ace yaşasaydı, Zoro'ya tek atardı. Bu da bir gerçek.
Seri sonu Luffy'e bak, orada Ace'i göreceksin.Ace yasaydi su an Zoro'nun Oden corba isiticisi olurdu :/ Adam Kaidonun heykelini Yamatoya yiktirip heykele kucucuk yumrugu ile opucuk kondurmus. Anca Smoker'a ikimizin meyvesi ile olmaz diyip kacsin. Herkese ayni repligi soyluyordur ben sana diyeyim.
Ashura yapıp, haki bariyeri açıp Kaido'ya çapraz dövme çizen adamla, kardeşi tutmadan konuşamayan adamı bir tutuyorsun bunları derken :dAdam karnında delikle Luffy ile muhabbet etti kaç saat yav ne hirmik elvası?