killer bloklamıyor, kaçıyor. Zoro blokluyor. Kidd'in metal oyuncağını parça pinçik ediyor saldırı. Ayrıca killer ile Kaido arasında 9 kın ve Kaido'nun olduğundan çok daha fazla mesafe var, Killer'dan önce Law kaçıyor zaten, her yeri paramparça ede ede geliyor Killer'a doğru tepki verme süresi var.
Blokladı demedim zaten, sıyrıldığını söyledim. Fark etti yani, dediğin gibi Law da fark etti. Benim için bu kadar kanıt yetiyor, Vista bu saldırıyı fark edip bloklar, benim için de Ace Vista ayarı ya da ondan biraz güçlü bir adamdır. Senin düşüncene de saygı duyuyorum, bu benim kendi düşüncem. İyi geceler diliyorum fazla uzatmaya gerek yok bağlanmayacak çünkü. Senin de haklılık payın olabilir ama benim de kendimce sebeplerim var Ace'in tam neler yapabildiğini göreceğimiz bir verisi olmadı. Karasakalın karanlık meyvesi ile ne kadar güçlü olduğu meçhul bu kadar az veriyle ben kesin yener diyemem. Dediğim gibi Enma'yı sorunsuz kullanana kadar benim için kazanan Ace olur, Enma'yı sorunsuz kullanmaya başladığında Zoro fazla aşmış olacağı için bana anca o kanıt olur.