Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    320
killer bloklamıyor, kaçıyor. Zoro blokluyor. Kidd'in metal oyuncağını parça pinçik ediyor saldırı. Ayrıca killer ile Kaido arasında 9 kın ve Kaido'nun olduğundan çok daha fazla mesafe var, Killer'dan önce Law kaçıyor zaten, her yeri paramparça ede ede geliyor Killer'a doğru tepki verme süresi var.
Blokladı demedim zaten, sıyrıldığını söyledim. Fark etti yani, dediğin gibi Law da fark etti. Benim için bu kadar kanıt yetiyor, Vista bu saldırıyı fark edip bloklar, benim için de Ace Vista ayarı ya da ondan biraz güçlü bir adamdır. Senin düşüncene de saygı duyuyorum, bu benim kendi düşüncem. İyi geceler diliyorum fazla uzatmaya gerek yok bağlanmayacak çünkü. Senin de haklılık payın olabilir ama benim de kendimce sebeplerim var Ace'in tam neler yapabildiğini göreceğimiz bir verisi olmadı. Karasakalın karanlık meyvesi ile ne kadar güçlü olduğu meçhul bu kadar az veriyle ben kesin yener diyemem. Dediğim gibi Enma'yı sorunsuz kullanana kadar benim için kazanan Ace olur, Enma'yı sorunsuz kullanmaya başladığında Zoro fazla aşmış olacağı için bana anca o kanıt olur.

Alevine karşı avantajlı, haki konusunda daha iyi gibi. Gibi diye düşünme nedenim ise Oda'nın, ileride Ace'ı farklı bir şekilde işleme ihtimalinden kaynaklı. Şu an bir çok konuda Zoro önde, iki sene önceki Ace'ı alır.

Ateş kesmeyi öğrendi. Hmmmm. Ateş meyvasını kullanan kekoyu da keser. Hmmmmm.

Bağzı meyva kullanıcılarına sadece haki ile zarar verebileceğini öğrendi. Hmmmm. Lastik meyvasını kullanan kekoyu haki ile yenersin. Hmmmm.
Ace dinlene dinlene döver.

Üye silindi 1004

Ateş kesmeyi öğrendi. Hmmmm. Ateş meyvasını kullanan kekoyu da keser. Hmmmmm.

Bağzı meyva kullanıcılarına sadece haki ile zarar verebileceğini öğrendi. Hmmmm. Lastik meyvasını kullanan kekoyu haki ile yenersin. Hmmmm.
Ace dinlene dinlene döver.
Ace’in atacağı en güçlü atağı bile yarar geçer bu adam. Kaido’nun ateşi Ace’in dandik deodorant çakmak ateşine bin basar. Ace’in hiçbir ateş atağı Kaido’nun ateş atakları kadar güçlü olamaz. Zoro şu an bu adamın ateş ataklarını güle oynaya kesiyor. Sence Ace isimli alçak maymun Zoro’ya ateşle zarar verebilir mi? Kaido’yla Linlin şu an Zoro’ya ateşle zarar veremiyorken yani. Ace kimdir necidir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ace’in atacağı en güçlü atağı bile yarar geçer bu adam. Kaido’nun ateşi Ace’in dandik deodorant çakmak ateşine bin basar. Ace’in hiçbir ateş atağı Kaido’nun ateş atakları kadar güçlü olamaz. Zoro şu an bu adamın ateş ataklarını güle oynaya kesiyor. Sen Ace isimli alçak maymun Zoro’ya ateşle zarar verebilir mi? Kaido’yla Linlin şu an Zoro’ya ateşle zarar veremiyorken yani. Ace kimdir necidir?
Yaw işte sorunumuz bu zaten. Ateş kullanmak zorunda değil Zoro'yu patates etmek için:dd
Ki gelen her ateş saldırısını kesecek diye de bir şey yok. BB de meyva iptal ediyordu. Bak bloklamak değil. Direkt iptal. Ama ona rağmen ateşli saldırılarını Bb ile buluşturabiliyordu.
Boş beleş logia kullanıcısı mı zannediyorsunuz Ace'i :artiz:

Üye silindi 1004

Yaw işte sorunumuz bu zaten. Ateş kullanmak zorunda değil Zoro'yu patates etmek için:dd
Ki gelen her ateş saldırısını kesecek diye de bir şey yok. BB de meyva iptal ediyordu. Bak bloklamak değil. Direkt iptal. Ama ona rağmen ateşli saldırılarını Bb ile buluşturabiliyordu.
Zannetmiyoruz öyle olduğunu biliyoruz. Ayrıca Zoro’dan fiziksel olarak daha güçlü olamaz Ace veledi. Ace kimi dövüyor yahu? Jinbe’ye bile zar zor diş geçirmeye çalışan. Yamato’ya gücü yetmeyen adam Ace. Zoro, Yamato ve Jinbe’den daha güçlü. Ki bu yüzden malum yerde.

Zannetmiyoruz öyle olduğunu biliyoruz. Ayrıca Zoro’dan fiziksel olarak daha güçlü olamaz Ace veledi. Ace kimi dövüyor yahu? Jinbe’ye bile zar zor diş geçirmeye çalışan. Yamato’ya gücü yetmeyen adam Ace. Zoro, Yamato ve Jinbe’den daha güçlü. Ki bu yüzden malum yerde.
Jinbe? Yamato? Bunların Zoro'dan daha zayıf olduğunu düşünüyorsun demek.......... Farklı düşünüyoruz.

Nasıl ateş kullanmak zorunda değil? Ace'ın başka saldırısını mı biliyoruz? Haki seviyesini mi biliyoruz? xd

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık