Üye silindi 6669
Zoro seri sonu falan gəlsin. Gelecek arc'ın sonuna anca sağ kol eder.
Kaçınmaması tamamen Kaido'nun avelliği diyor yani Kaçınmıyor oluşu saldırıyı küçük görmek için sebep olamaz diyor Iskalanmasa yine sağlam darbe yiyecekti diyor Bütün bunları manga okuyarakta anlayabilirsinBunun konumuzla alakasını söyler misin ya? Cidden merak ediyorum.
Harbi ne güzel kaçınmış öyle.
Yaa bırak gözünü sevim bırak ya, sanki bir şey oldu da eğlenceli oluyormuş ? Zoro yukarı mı çıktı haaa ? Kaido'yu mu kesti ? Komutanlara bir şey mi yaptı, muhatap mı oldu, birilerine güç gösterisi mi yaptı ? Luffy'i mi kurtardı ? Ne yaptı ne anlat da biz de bilelim.Wano cidden eğlenceli oluyor, başta atılan yorumlar ve Oda sayesinde. ?
''Kaido saldırıdan kaçınmıyor.'' Ben bunu söylüyorum. Neden kaçınmadığı, ya da o saldırı hedefe ulaşsa sonuçları ne olurdu, o ayrı bir konu değil mi sence? He onu da söyleyeyim: O saldırı ulaşsa bir şey olacağı yoktu. Fikrim de bu yönde. Şimdi onunla alakalı konuşabiliriz.Kaçınmaması tamamen Kaido'nun avelliği diyor yani Kaçınmıyor oluşu saldırıyı küçük görmek için sebep olamaz diyor Iskalanmasa yine sağlam darbe yiyecekti diyor Bütün bunları manga okuyarakta anlayabilirsin
O panel yorumlamasıni ciddiye almadın sanırım ama Kaido'nun saldırıdan kaçındığıyla alakalı küçük bir işaret var ve o panel yorumlamasını destekliyor.''Kaido saldırıdan kaçınmıyor.'' Ben bunu söylüyorum.
Ciddiye almaya gerek mi var? Kaido santimler ile kaçınmış galiba.O panel yorumlamasıni ciddiye almadın sanırım ama Kaido'nun saldırıdan kaçındığıyla alakalı küçük bir işaret var.
Şu küçük işaretler(maviyle yuvarlak aldığım), tamamıyla olayı belli ediyor. Kaido, o yerden iken saldırı gelmeden geri çekiliyor.
En son aldığı adam Pica. Komutan da görmedi. Komutan kör gözünden taraftaydı çünküYaa bırak gözünü sevim bırak ya, sanki bir şey oldu da eğlenceli oluyormuş ? Zoro yukarı mı çıktı haaa ? Kaido'yu mu kesti ? Komutanlara bir şey mi yaptı, muhatap mı oldu, birilerine güç gösterisi mi yaptı ? Luffy'i mi kurtardı ? Ne yaptı ne anlat da biz de bilelim.
Who's Who ile dövüşecekti onu bile beceremedi ezik
Zoro spikeri 1v1de alır.Gelecek arca gerek yok.Şaka yapmıyordum @MewtwoZoro seri sonu falan gəlsin. Gelecek arc'ın sonuna anca sağ kol eder.