Reis Luffy o sıra her şeyi ile Queenden güçlü olsa bile kelepçeli Luffy den bahsediyoruzLuffy kelepçeli haldeyken tabii Queen'i alamaz da.Queen Linlin'den adam akıllı bir darbe bile yemeden kendinden geçiyor Udon'da.Kendine sonradan geliyor yaniLuffy ise direk Linlin'den darbe alıp bir şey olmamış gibi geri kalkıyor.Luffy ile Queen arasındaki güç farkı ile baya fazla yani
![]()
Senin Queen ve Luffy içi dediğin en basürtüSaçma bir şey yok mu?Zoro daha Killer'da nalları diken biri. Ondan sonra eline Enma verilip power up aldırılmış. Ona rağmen King karşısında ne hallere düşecek göreceğiz.
Durum böyleyken Katakuri'ye oy atmak saçmalıktır, absürttür, fanlıktır.
![]()
King Kata kadar uğraştırmaz yavSaçma bir şey yok mu?Zoro daha Killer'da nalları diken biri. Ondan sonra eline Enma verilip power up aldırılmış. Ona rağmen King karşısında ne hallere düşecek göreceğiz.
Durum böyleyken Katakuri'ye oy atmak saçmalıktır, absürttür, fanlıktır.
![]()
Kelepçeli Luffy vs Queen demiş daha ne gazı olsun
Aynen öyle. Adam 2vs1 giriyor herkese sonra kaçıyor kaçıyor geri geliyor, bizim Zoro da burada Luffy’cilerden laf yiyorLuffy nin hangi vs si normal ki zamanında biri demişti Luffnin hakkıyla aldığı tek vs Bellamydı diye Skypia öncesi adam haklı xd
Yok onda hem fikiriz zaten.Benim demek istediğim şu Luffy ile Queen arasında öyle 1,2 tık yok.Queen sadece kuyruğundan tutulup fırlatıldığı için bayılıyor,Luffy direk darbe yiyor.Ona rağmen sıkıntı yaşamıyor.Luffy g4 açmadan Queen'i yenebilir bile bana göre.Reis Luffy o sıra her şeyi ile Queenden güçlü olsa bile kelepçeli Luffy den bahsediyoruz
Senin Queen ve Luffy içi dediğin en basürtü
Bir de hala Killer diyorsun Luffy Vs Hordy dövüşüne ve bir de hemen ondan sonra ki Luffy dövüşlerine bak. Arada ki saçmalıkları görürsün. O yüzden bu Killer sevdasından vazgeç bence.![]()
ruh hastası mısın diye sormak ban sebebi olabilir bence seni şikayet etmeden önce kendine gel... daha geçen ben salak mısın diye sorunca ban yemiştim :d bak sonra nano diye geri dönersin.Dwey ruh hastası mısın?Smothie nin doğru düzgün bir şeyini görmedik kılıç ile o meyveyi nasıl kullanıyor ben ne bileyim. Kadın laf olsun diye o meyvesi yememiştir, attığı slashlar ortada... Zoro kılıcı görünce gelişiyor, hırslanıyor diye napak yani .s
Kraker konusunda da Luffy nin yanında Nami vardı bisküvileri yumuşattılar bilmem kaç saat, Zoro nun öyle bir şeye ihtiyacı olmaz.. Luffy gibi Krakeri zırhın içinde bulabilir mi? O sıkıntı bulursa kesebilir.
Kata nın geleceği görmesi, hakisi ya da uyanışı Luffy başlı başına uğraştırdı, bahana dediğin şeyi ben mi? Ürettim mangada var. Keşke ikisi de sağlam olsaydı.. Zoro nun yeni dünyada kestiği logia Monet ?Moneti kesti diye bütün logiaları kesecek Zoro, buna Lol Dwey .. Aynı Zoro Golemde Pika arıyordu Lolll
Mustafa ben sana diyim Luffy gearsız indirecek bu Komutanlardan birini.
Ben hala diyorum gear4'süz indirecek bir komutanı.Reis Luffy o sıra her şeyi ile Queenden güçlü olsa bile kelepçeli Luffy den bahsediyoruz
Senin Queen ve Luffy içi dediğin en basürtü
Bir de hala Killer diyorsun Luffy Vs Hordy dövüşüne ve bir de hemen ondan sonra ki Luffy dövüşlerine bak. Arada ki saçmalıkları görürsün. O yüzden bu Killer sevdasından vazgeç bence.![]()
Zoro'nun dövüşlerini zaten 1 bölüm anca sürüyor. Öyle üstüne çok düşünülen dövüşler değil. Önce rakip kessin Zoro dayanıklı olsun sonra havadan bir power up tek darbeye rakip düşsün. Basittir Zoro'nun dövüşleri Luffy'ninki gibi kompleks değil.King Kata kadar uğraştırmaz yavZoro'ya hızlıca 1p.up daha gelir zaten dövüş ortasında.20 bölüm falan dövüş olacağını sanmıyorum ben
60 bölüm oldu Wano başlayalı bide
![]()
şşş böyle örnekler verme bak millet ağlayarak kaçacak konudan :TYok onda hem fikiriz zaten.Benim demek istediğim şu Luffy ile Queen arasında öyle 1,2 tık yok.Queen sadece kuyruğundan tutulup fırlatıldığı için bayılıyor,Luffy direk darbe yiyor.Ona rağmen sıkıntı yaşamıyor.Luffy g4 açmadan Queen'i yenebilir bile bana göre.