Starrk 19 Şub 2018 #231 Yanına nami'yi ve seducing woods'u versek bile cracker'e karşı şansı yok. Göstermediği bi güç çıkarsa belki cracker'in zırhını parçalar. Ama 5-6 bisküvi asker karşısında şansı sıfır. Snack'ten emin değilim. Yakında görürüz.
Yanına nami'yi ve seducing woods'u versek bile cracker'e karşı şansı yok. Göstermediği bi güç çıkarsa belki cracker'in zırhını parçalar. Ama 5-6 bisküvi asker karşısında şansı sıfır. Snack'ten emin değilim. Yakında görürüz.
Kuroro 19 Şub 2018 #232 Şimdilik komutanlar dışındakileri alır. Perospero da tehlikeli bir karakter ama Zoro'yu sevdiğim için onu da işaretledim. Sanji Snack'i döverse onu da işaretleyeceğim.
Şimdilik komutanlar dışındakileri alır. Perospero da tehlikeli bir karakter ama Zoro'yu sevdiğim için onu da işaretledim. Sanji Snack'i döverse onu da işaretleyeceğim.
Historia 19 Şub 2018 #234 Şu an gösterilenlerle perospero dan ileri gidemez zoro. Baktık sanji snacki paketliyor zoroya da şans veririm.
Şu an gösterilenlerle perospero dan ileri gidemez zoro. Baktık sanji snacki paketliyor zoroya da şans veririm.
Luffy 19 Şub 2018 #235 O bu değil de benim gözümde tam Zoro'luk arc bu arc nedense. Özellille Carcker tam Zoro'luk vs idi.
Shakan 19 Şub 2018 #236 Ben bu konuyu neden görmemişim yahu? İlk 3 komutanı alamaz. Snack ve Pero ile başabaş gider, kim alsa şaşırmam. Diğerlerine küsküyü verir
Ben bu konuyu neden görmemişim yahu? İlk 3 komutanı alamaz. Snack ve Pero ile başabaş gider, kim alsa şaşırmam. Diğerlerine küsküyü verir