Bizi bir arada tutan bağ Zoroculardır. Sen bırakırsan o bağ zayıflar haliyle.Luffy'nin üstünlüğünü kabul ederek sizi nasıl birbirinize düşürdüğümü çözmeye çalışıyorum şu an.
Bizi bir arada tutan bağ Zoroculardır. Sen bırakırsan o bağ zayıflar haliyle.Luffy'nin üstünlüğünü kabul ederek sizi nasıl birbirinize düşürdüğümü çözmeye çalışıyorum şu an.
Luffy>Zoro.Bizi bir arada tutan bağ Zoroculardır. Sen bırakırsan o bağ zayıflar haliyle.
Büyük bir rahatlama hissettin di mi? Bu gerçeği bilip bunu kabul etmek ve sorumlulukların üstünden kalkması.Luffy>Zoro.
Hadi geçmiş olsun.
Yani ben bunu kendim fark ettiğimde, buraya da hemen yazdım zaten. İnatla inanmadığım bir şeye devam etmedim yani hiçbir zaman. Başından beri, neye inanıyorsam onu savunuyorum.Büyük bir rahatlama hissettin di mi? Bu gerçeği bilip bunu kabul etmek ve sorumlulukların üstünden kalkması.
Çoğu yonkou tayfasında girer tabi ki. Daha iyi kaç adayın var ?Sen şimdi Pica yonkou tayfasına 4. komutan olarak girebilir mi diyon?
Zamanında Cracker'in Dof'tan daha güçlü olduğunu savundum, evet. Çünkü BM Cracker'i, Luffy Dof'u yendiği için yollamıştı. İşin deyatları var vs. Fakat Dof da bir yonkou tayfasında olsa Yk3 koltuğunda olacak bir adam.Öyle bir dünya yok ama sen öyle düşünüyorsan Dof'un hakkını vermen gerekir öyleyse. Bir ara baya gömüyordun sanki. :/
Yc1 kalibresinde adam dediğimizde gülenler şimdi kendi karakterlerini yüceltmek için utanmasa amiral yapacak adamıZoro şartlara değil, şartlar Zoro'ya ayak uydurur. Çok hakkını yediler Dof'un.
İbretlik değil yahu her zamanki yorumları.100 tane sallayıp 99 tane sıvayan ama tutturduğu bir tane ile sevinip prim kasan birisi sonuçtaBu olay ibretlik....
Geçmiş mesajlara bakabilirsin.Kim dedi YC3 olmayan Pica yenemez diye? Kaçırdım onu.
Dof'un yk3 olduğu ortamda Pica yk15 falan olur anca.Zamanında Cracker'in Dof'tan daha güçlü olduğunu savundum, evet. Çünkü BM Cracker'i, Luffy Dof'u yendiği için yollamıştı. İşin deyatları var vs. Fakat Dof da bir yonkou tayfasında olsa Yk3 koltuğunda olacak bir adam.
O an bakmıştım da, göremedim. Neyse. Çok mesaj oldu şimdi.Geçmiş mesajlara bakabilirsin.