Biz bunları zamanında çok anlatmaya çalıştık ama adımız heytıraa çıktı...Ben zaten birebir Luffy ile kıyas yapmam hayatta. Onu bırakalı çok oldu. Adam ana karakter kardeşim, ne diye kendime eziyet edeyim, kendimi kandırayım?
Biz bunları zamanında çok anlatmaya çalıştık ama adımız heytıraa çıktı...Ben zaten birebir Luffy ile kıyas yapmam hayatta. Onu bırakalı çok oldu. Adam ana karakter kardeşim, ne diye kendime eziyet edeyim, kendimi kandırayım?
Bu lafı profiline de ekle bence. Seninle bağdaştı artık bu laf.Helal olsun. Kendini kandırmaya devam edenler var işte.
Yetiş ya Luffy.
Sen yine de heytırsın. Hahaha.Biz bunları zamanında çok anlatmaya çalıştık ama adımız heytıraa çıktı...
Değil misin? Bana hater'lığı öğreten adamsın lan ahahaBiz bunları zamanında çok anlatmaya çalıştık ama adımız heytıraa çıktı...
Dost ateşi açık kalmış.Değil misin? Bana hater'lığı öğreten adamsın lan ahaha
Ben aslında heytır değilim diyerek bizi yarı yolda bıraktığı için asıl onunki dost ateşi oldu.Dost ateşi açık kalmış.
Luffy'nin üstünlüğünü kabul ederek sizi nasıl birbirinize düşürdüğümü çözmeye çalışıyorum şu an.Ben aslında heytır değilim diyerek bizi yarı yolda bıraktığı için asıl onunki dost ateşi oldu.
Killer'e üzüldüm işkence falan yapmışlar muhtemelen. Sadece çalıştırmayla biat etmez adam. Tabi Kid kadar da iradeli değil muhtemelen ama daha insancıl yapıyor bu da onu. Kid'in tayfa da sevdiğim bir karakterdi. Ancak ne olursa olsun bir yol seçmiş ve açıkça öldürmek için dövüşüyor.Çok net bir durum değil ama eski Killer olmadığı açık. 2 kılıçlı Zoro ile gayet denk çarpışıyordular.