Bana bıraksan Zoro konusu açtırmam foruma :/Senin üstünde delete tuşu mu var? Dursun ya Zoro şov yapsın
Üç kılıç kullanır diyosun yani :Ogüzel olmuş hepsine farklı kılıcıyla tek atar bartoda zoro-sempainin kılıcı diye bariyer açmadan kalbiyle karşılıyacağını varsayıyorum
Garp'a tek atmak istiyorsan eline bir iğne alman yeterli bu kadar uğraşmana gerek yok.Barto ve Gladius'un anlaşmalı saldırılarıyla alt edilir Zoro. Bellamy de oyalama için dövüşür işte.
Ayrıca bu Barto'nun gücü bende olsa Beyazsakal'a, hatta Garp'a bile tek atarım. Oda tarafından kısıtlanmaz ve Barto aklını kullanırsa (ki kullanmayacak) bu bariyer gücü inanılmaz etkili. Kral yumruğunu zerre tınlamayan sağlamlıkta bariyer, Beyazsakal'ın en güçlü yumruklarına anca çatlar. Rakibi bir küre içine alıp sıkıştırınca işi biter. La hiç olmadı adamı küreye koyar, o çıkmak için debelenirken keyifle izlerdim.
Tabi bu kafayla bakarsak daha neler olması gerekirdi seride ama olmuyor işte. :/
Velhasılı kelam, Bellamy oyalar kısa süreliğine, Gladius tuzak kurar, Barto da içeri çeker ve alt ederler Zoro'yu. Yenerler.
İğneye de gerek yok aslında, üflesen düşer ihtiyar.Garp'a tek atmak istiyorsan eline bir iğne alman yeterli bu kadar uğraşmana gerek yok.
Zoro ikisine de acımaz ama Barto faktörü var orada.O biraz zorluk çıkartır.Zoro bariyeri ne rahatlıkta keser o önemli gerçi.Dağ gibi rahat kesebilecekse bartonun da çok bir esprisi kalmaz.
+1Barto ve Gladius'un anlaşmalı saldırılarıyla alt edilir Zoro. Bellamy de oyalama için dövüşür işte.
Ayrıca bu Barto'nun gücü bende olsa Beyazsakal'a, hatta Garp'a bile tek atarım. Oda tarafından kısıtlanmaz ve Barto aklını kullanırsa (ki kullanmayacak) bu bariyer gücü inanılmaz etkili. Kral yumruğunu zerre tınlamayan sağlamlıkta bariyer, Beyazsakal'ın en güçlü yumruklarına anca çatlar. Rakibi bir küre içine alıp sıkıştırınca işi biter. La hiç olmadı adamı küreye koyar, o çıkmak için debelenirken keyifle izlerdim.
Tabi bu kafayla bakarsak daha neler olması gerekirdi seride ama olmuyor işte. :/
Velhasılı kelam, Bellamy oyalar kısa süreliğine, Gladius tuzak kurar, Barto da içeri çeker ve alt ederler Zoro'yu. Yenerler.