"Siz Supernovalar korkutucu canavarlarsınız."Katılıyorum. Bu isimler arasındaki herhangi bir dövüşün kolay geçeceğini sanmam. Hepsinin kendince bir numarası vardır.
Kizaru - Bölüm: 509
"Siz Supernovalar korkutucu canavarlarsınız."Katılıyorum. Bu isimler arasındaki herhangi bir dövüşün kolay geçeceğini sanmam. Hepsinin kendince bir numarası vardır.
Reis dalga mı geçti, ciddi miydi anlamadım ama gerçek olacak."Siz Supernovalar korkutucu canavarlarsınız."
Kizaru - Bölüm: 509
Konuyla alakasını anlamasam da yüksek ihtimalle olacak, evet.Böyleydi
Böyle olacak
Aynen öyle. Kimisi hayvan gibi güçlüdür kimisi de acayip acayip yeteneklere sahiptir. Bir tek Bonney'i gözümde canlandıramıyorum pek ama eminim ki onun da kendince sağlam kozları vardır.Katılıyorum. Bu isimler arasındaki herhangi bir dövüşün kolay geçeceğini sanmam. Hepsinin kendince bir numarası vardır.
Az canlansın konu dedim Zoro vs Kizaru yapacaktım da bulamadım resimReis dalga mı geçti, ciddi miydi anlamadım ama gerçek olacak.
Konuyla alakasını anlamasam da yüksek ihtimalle olacak, evet.
Killer'in küçümsenmesi garip ya. Adam ittifakı falan ayarladı. Kid'le çocukluktan beri kankalar. Ayrı bir yeri var yani onun da.Aynen öyle. Kimisi hayvan gibi güçlüdür kimisi de acayip acayip yeteneklere sahiptir. Bir tek Bonney'i gözümde canlandıramıyorum pek ama eminim ki onun da kendince sağlam kozları vardır.
Ha bir de en çok oy Killer'a gitmiş. Killer'ı küçümsemekten ziyade direkt olarak Zoro'nun rakibi olarak çizildiği için yüklenmiş galiba millet.
Zoro vs Kizaru'ya hiç girme hocam. Adam paspas yaptı Zoro'yu. Gerek yok.Az canlansın konu dedim Zoro vs Kizaru yapacaktım da bulamadım resim
İşte dediğim gibi mangaka onu Zoro tarafından kesilsin diye tasarlamış gibi duruyor. Ağası da Luffy tarafından aynı şekilde. Ondan dolayı en çok Killer'a oy gitmiştir.Killer'in küçümsenmesi garip ya. Adam ittifakı falan ayarladı. Kid'le çocukluktan beri kankalar. Ayrı bir yeri var yani onun da.
Öncesi ve sonrası işte. Zoro zamanı geldiğinde alır o kepçük ağızlıyıKiller'in küçümsenmesi garip ya. Adam ittifakı falan ayarladı. Kid'le çocukluktan beri kankalar. Ayrı bir yeri var yani onun da.
Zoro vs Kizaru'ya hiç girme hocam. Adam paspas yaptı Zoro'yu. Gerek yok.
Pasta börek çizeceğine şunları çizsin artık. :/İşte dediğim gibi mangaka onu Zoro tarafından kesilsin diye tasarlamış gibi duruyor. Ağası da Luffy tarafından aynı şekilde. Ondan dolayı en çok Killer'a oy gitmiştir.
Bir daha kapışırlar mı bilmem ama güç olarak aşacağı kesin.Öncesi ve sonrası işte. Zoro zamanı geldiğinde alır o kepçük ağızlıyı