Bu tarz yazman daha cok hosuma gitti. Guzel.(1) Benim herhangi bir şeyi farklı şekilde lanse ettiğim yok, parantez içinde hiciv yaptığımı söylemedim mi? Direkt senin yazma biçimini taklit ettim, eğer kendi hitabet tarzına "lanse etmek" diyorsan, otur bir düşün derim Hatta buyur, iki sayfa önceye dönmene gerek yok tırnak içine atayım "(Zoro şu anda alamaz.)"
(2) Bana hangi evrende Teach ile Bonney/Bege/ Apoo'nun üç aşağı beş yukarı aynı güçlerde olduğunu anlatabilir misin? Halen anlayabilmiş değilim. Belki üçüncü bir parantez açarsan anlayabilirim.
(3) Bellemere ile WB'nin arasındaki en büyük fark ne? Güç. Denizlerde WB'ye saygı duyulurken, Bellemere bir balıkadam iti tarafından öldürülüyor.
Biri sevmedim atliyorum. Cok kolay. Kendin biraz dusunden anlarsin bence.
Direkt 2’ye geciyorum hazirsan;
Hic bir durumda Teach saydiklarin ile esit bir seviyede degil. Daha ustun ki bence Teach su anda Luffy’den de guclu. (((((Fiziksel olarak da.)))) Bahsettigimiz seyler tamamen kisisel gorus o yuzden beni taklit etmye devam edip dusunceni kanitlamaya ugrasmaktansa savunmaya calis. Kanitlanacak bir konumda degil su anda. Ileride gorucez kimin dedigi dogruymus.
Uce gectim biraz hizli olduysa soylemen yeter daha da setaylandirabilirim.
Bu konuda Zoro’yu diger seceneklerde duran kisiler ile arasindaki fiziksel gucu kiyasladigimizI dusunuyorum. WB’nin konumu sadece onun fiziksel gucunden gelmiyor. Hemen hemen benzer bir guce sahip olan ve koyunde evinin onunde oturan bir karakter de olabilir. Yani WB’nin konumunu tetieyen daha bir cok etmen var. Sunmus oldugun orneklendirme cok absurt. Farkina varacagin zamani dort gozle bekliyorum.