Gücünün dışında saymıyoruz tabi ki. Logia yetenekleri karakterleri karşılaştırırken Tam manası ile baz alınmaz diyorum. Çünkü Croco'nun yaptığı ama Zoro'nun yapamayacağı bir şeyi iki yıl önce Zoro'dan güçlü olan biri de yapamayabilir. Bit paramecia ya da zoan mesela.Orada gücüne vurgu yaptım. Şimdi Sengoku'nun, Wb'nin söyledikleri, Jinbe'nin söylediklerini Zoro için söylenebildiğini düşenebiliyor musun cidden?
Veya onun yaptıklarını Zoro yapablir mi? Luffy'i Mihawk ve Akainu'nun elinden alabilir mi? O yüzden diyorum Zoro'nun yeri Daz olur diye. Zoro kendisi diz çöküyor ve seni yenemeyi düşünecek kadar aptal değilim diyor Mihawk'a. Mihawk ise Daz'ı tekleyip karşısına Croco çıkınca bir duraksıyor. Yani öyle dalmıyor, biliyor ki karşısında ki adam öyle alelade biri değil.
Ek olarak da ne kadar meyvesiyle yapmış olsa da yapmış meyve diye gücünün dışında mı sayıyoruz.
Yani dersen ki Croco daha güçlü bu farklı bir şey. Ama bir logianın yaptığını meyve kullanmayan biri yapamadı diye bu iki karakter arasında kıstas gösterilemez diyorum sadece. Bir örnek vereyim. Sakazuki ve Kuzan adanın iklimini değiştirdi değil mi ? Bunu Kaido ya da Beyazsakal yapabilir mi ? Hadi yapsın sıkıysa
Croco'nun olayı Luffy yenilgisini telafi etmekti. Çünkü mangaka da saçmaladığının farkındaydı. Mf'de yaptıkları bunun bir telafisi olduğu için her yerde Croco on plandaydı. Mihawk olayı da aynı. Yoksa Mihawk sahip olduğu silahlanma seviyesiyle Croco'ya tek atar geçer. Çok büyük görme Croco'yu. Bu adam Beyazsakal'a bile atar yaptı yahu
