Logia değil ama katakuri, ben de onu açıklamaya çalıştıydım doffycim :mKnk parçalanma olayı o kadarda önemli değil logia için marinefirdu hatırla aokiji kaç parça oldu wb nin saldırısından sonra
Logia değil ama katakuri, ben de onu açıklamaya çalıştıydım doffycim :mKnk parçalanma olayı o kadarda önemli değil logia için marinefirdu hatırla aokiji kaç parça oldu wb nin saldırısından sonra
İnsan formunu bilmem ama kaido ejdere dönüşünce pek bir haki basmasına gerek yok gibi zaten adam koca kasaba kadardı bir iki çizik alsa ne olur ama harbiden la o vücuda nasıl haki yetecekkaidou artık nası bi haki savunması yapıyorsa daha şahit olmadım. umarım yapıyordur, hani yapmıyor da sonraya saklıyorsa bu dövüş çok uzar.
Aslında logia da yalandan özel paramecia dedi Oda efendi kendi koyduğu kalıba uymayınca.Logia değil ama katakuri, ben de onu açıklamaya çalıştıydım doffycim :m
Biliyorum örnek için diyorum katakurinin kollarını bacaklarını fırlattığnı gördük büyük ihtimalle yapabiliyordur o kadarını daLogia değil ama katakuri, ben de onu açıklamaya çalıştıydım doffycim :m
sadece hasar alacağı yeri kaplarİnsan formunu bilmem ama kaido ejdere dönüşünce pek bir haki basmasına gerek yok gibi zaten adam koca kasaba kadardı bir iki çizik alsa ne olur ama harbiden la o vücuda nasıl haki yetecek
Hasar alacak yeri hesap ette haki başta o haki oraya gidene kadar ohoooosadece hasar alacağı yeri kaplar
Kaido'nun bile kaçındığı bir saldırıyı bu seride kimse almaya çalışmaz zaten.Bu slashler kılıç ustalarının attığından farklı.Wind saldırısı bunlar yani rüzgar o yüzden farkedilmeleri zor.Denjiro bu sebeple görünmez mi demiş.Kiku bu yüzden kaybetti kolu.Yani Zoro'nun gözlem hakisi başarılı.
Kaido'ya yaptığı saldırıda koca ana bile telaşa düşerken onu savunmaya kalkması sonu olur savuşturması en mantıklı olanı gibi.
Düşünsenize kaidoya wb goro goro noooo katoling yapıyor ahahahGoro Goro No Mi,içten patlamalı haki gibidir,sadece dışa değil,iç organlarada zarar verir.
haki oraya gidene kadar mı. anlıyorum doffy sama, mahpus biraz zorluyor sanırım.Hasar alacak yeri hesap ette haki başta o haki oraya gidene kadar ohoooo