benim merak ettiğim şey de bu :S kaidou hiç kendini haki ile savundu mu gerçekten :SKaido'ya yaptığı saldırıda koca ana bile telaşa düşerken onu savunmaya kalkması sonu olur savuşturması en mantıklı olanı gibi.
benim merak ettiğim şey de bu :S kaidou hiç kendini haki ile savundu mu gerçekten :SKaido'ya yaptığı saldırıda koca ana bile telaşa düşerken onu savunmaya kalkması sonu olur savuşturması en mantıklı olanı gibi.
Kılıçla tüm alanı kapsayan bir atak nasıl yapılır?Koralasyon şu:Saldırıların bir noktaya değilde alanın tamamını kapsayacak şekilde yapılması Katakuri'nin geleceği görse bile kaçamamasını sağlayacaktır.
Katakuri'nin tek yapabildiği kaçmak zaten. Hakisi de yok, kaçamadığı saldırı olunca kendini savunamıyor ve tek yiyor.Koralasyon şu:Saldırıların bir noktaya değilde alanın tamamını kapsayacak şekilde yapılması Katakuri'nin geleceği görse bile kaçamamasını sağlayacaktır.
İşte dediğin doğru ama savunma dediğimiz bir şey var biliyorsun değil miKoralasyon şu:Saldırıların bir noktaya değilde alanın tamamını kapsayacak şekilde yapılması Katakuri'nin geleceği görse bile kaçamamasını sağlayacaktır.
Çok küçümsüyor koca ana gibiler dışında savunmasının zaten aşılamaz olduğunu düşünüyor.Koca ana topkekte haki basmıştı ki o Luffy daha bunun kadar güçlü bile değildi.benim merak ettiğim şey de bu :S kaidou hiç kendini haki ile savundu mu gerçekten :S
Knk zoro daha çok silahlanma ağırlıklı bir karakter katakuri ile kıyaslamak biraz saçma oluyorSeri sonunda Zoro Katakuri seviyesinde olur
kaidou artık nası bi haki savunması yapıyorsa daha şahit olmadım. umarım yapıyordur, hani yapmıyor da sonraya saklıyorsa bu dövüş çok uzar.Çok küçümsüyor koca ana gibiler dışında savunmasının zaten aşılamaz olduğunu düşünüyor.Koca ana topkekte haki basmıştı ki o Luffy daha bunun kadar güçlü bile değildi.
Altını çiziyorum:Tek bir bakış açısıyla değerlendirdim olayı.Katakuri'nin tek yapabildiği kaçmak zaten. Hakisi de yok, kaçamadığı saldırı olunca kendini savunamıyor ve tek yiyor.
Biliyorum dostum.Ben burada tek bir bakış açısıyla olayı değerlendirdim.İşte dediğin doğru ama savunma dediğimiz bir şey var biliyorsun değil mi