Anlamamak istememenizi çözemiyorum...Sen de Croco şu seviyede gelecek diye yorum yapıyorsun, henüz Croco haki bile kullanmamasına rağmen; şimdi neden böyle bir şey var mı diye soruyorsun? Demek herkes sevvdiği karakter için yapıyormuş mu? Üstelik size göre ne Kaido'yu kesecekti ne de teke tekte King'i alacaktı değil mi?
Zoro'nun azrail olayının ise haki kullanmasıyla ilgisi yok. İlaçlar yüzünden. Luffy nasıl hakisi bittiğinde 10 dakika içinde kendisini topluyordu o da toplayacaktı. Düştüğü durumun King'le ne ilgisi var ne de hakiyle.
Bak kendin diyorsun, ben beklenti yazıyorum. Beklenti yazmak ve kesin olacak diye yazmak farklı şeyler.
Ben Zoro da yazılan şeylerin çoğunu beklenti yazmak değil kesinlik olarak yazmak olarak görüyorum. Yani ''Zoro bu seviyeye çıkacaktır ileride'' değil de ''Zoro bu seviyede ki kişiye tek atar'' şeklinde yorumlar pek çoğu, oysa Zoro'nun o seviyede kullanabileceği gözlem hakisi ya da Kral hakisi yokken bunu yazıyorlar. Bunu da ''İleride kullanacak büyük ihtimalle'' diye düşünüp yazıyorlar. Oysa konuda gelecek de ki beklenti değil şuan ki durum tartışılıyor.
Yani sen diyorsun ki ''Croc da haki görmedik'' görmemize gerek var mı? Dof ve Mihawk ile olan fiziksel çarpışmalara bakarsan zaten anlarsın bir şeyler. Bu bile beklenti değildir misal, çünkü serinin geldiği konumda haki kullanmayan yok. Böyle bir yerde sen ''Crocodile da haki görmedik ama sen vardır'' diyorsun demek asıl komik olan kısım olur. Sen bu iki olayı mı karşılaştırıyorsun?
Kaido'yu kesme muhabbeti bile abartıldı, kesti noldu? Herkes ne fanartlar attı burada ''Kaido'nun kafasını kopartacak'' diye. Öyle mi kesti yani? Konuşturmayın beni şimdi...
King muhabbeti de pek çok kişinin yaptığı muhabbetler. Bu seviyede değildi bu arc'a gelindiğinde ne Luffy ne Zoro ne de Sanji. Öyle ki Luffy de Zoro da Sanji de yeni güçlendirmeler aldığı görülünce ben görmedim senin dediğin gibi ''Alamaz'' diyenlerii bende demedim ayrıca. Yani senin dediğin gii ''Size göre onu bunu da alamazdı değil mi?'' muhabbetini ne zamanın şartlarında yapıyorsun bilmiyorum... :S