Fruit Punch Samurai - Kaizokou ve seni biliyorum. (Kafaya takmış 3 adam, yeter de artar.)Bizim forumda Kid fanı yok gibi bi' şey nerdeyse. Millet Don Kişot gibi hayali rakiple kapışıyor.
Fruit Punch Samurai - Kaizokou ve seni biliyorum. (Kafaya takmış 3 adam, yeter de artar.)Bizim forumda Kid fanı yok gibi bi' şey nerdeyse. Millet Don Kişot gibi hayali rakiple kapışıyor.
Kaizoku Kid gömüyordu bana geçen, bi de bana Wontana diyorlar, Law fanıymışım ona göre.Fruit Punch Samurai - Kaizokou ve seni biliyorum. (Kafaya takmış 3 adam, yeter de artar.)
Law fanlarının kuytuda köşede sıkıştırmasından dolayı Kid fanlığını bıraktı sanmıştım ama başından beri Kid fanı değilmiş zaten.Bu amiral lobisini disiplinli sanırdım ama biri gizli Law fanı çıktı öbürü de Kid fanı bile çıkmadı.xD Ne varsa Zoro fanlarında var dns kelle koltukta geziyor.@Montana baktı Kid'de iş yok Kata'ya geçti, eee sağlam kapı, hem hızlı hem geleceği görüyor xD
Her şey beklenir bu Kid fanlarındanLaw fanlarının kuytuda köşede sıkıştırmasından dolayı Kid fanlığını bıraktı sanmıştım ama başından beri Kid fanı değilmiş zaten.Bu amiral lobisini disiplinli sanırdım ama biri gizli Law fanı çıktı öbürü de Kid fanı bile çıkmadı.xD Ne varsa Zoro fanlarında var dns kelle koltukta geziyor.
Law fanı nerede sıkıştırmış beni yav? İyice Don Kişota bağladınız yemin ediyom.Law fanlarının kuytuda köşede sıkıştırmasından dolayı Kid fanlığını bıraktı sanmıştım ama başından beri Kid fanı değilmiş zaten.Bu amiral lobisini disiplinli sanırdım ama biri gizli Law fanı çıktı öbürü de Kid fanı bile çıkmadı.xD Ne varsa Zoro fanlarında var dns kelle koltukta geziyor.
La adam ölüyor ölüyor, zayıflık buldu, H. Haki açtı da yendi. Bu H. Haki dediğimiz şey, Kaido'ya zarar veriyor. Burada önemli olan şey, Zoro, Kata'yı yakalayabilir mi? Eğer yakalarsa, yener.Kf'de bu konunun tartışılması kadar absürt bir şey yok. Adam bir sağ kolu bir kaç atakla yok etti haala tartışılıyor, helal olsun ne diyeyim.
Sanji 2 tane koyar sonra bi daha İDMihawk'i Shanks ile denk gören tayfadansın bana mı laf ediyorsun? :S
Sana şöyle bir şey sorayım onun cevabını ver o zaman tartişmaya devam edelim. Crocodile'in yok edici bir yeteneği var burada herkes hem fikirdir. Bu adamın eleştirildiği nokta saldırı alması. Fakat bu adam anti ve tüm bedenini kapsayan Jozu saldırısı dışında şuana kadar herhangi bir saldırıdan etkilenmedi. Croc'un etkilendiği Jozu saldırısından daha zayıf bir saldırıdan Aokiji de etkileniyor. Crocodile o meyve hakimiyetine ek olarak Logia savunması yaparak gelirse sence ne seviyede olur?
Zoro'yu Luffy sandınız herhalde iki gün dayak yedikten sonra şaibeli bir şekilde galip ilan edilsin. Zoro için bir kaç deneme yanılmaya bakar.La adam ölüyor ölüyor, zayıflık buldu, H. Haki açtı da yendi. Bu H. Haki dediğimiz şey, Kaido'ya zarar veriyor. Burada önemli olan şey, Zoro, Kata'yı yakalayabilir mi? Eğer yakalarsa, yener.