Adamda sağlam kemik yok ne enerjisi aga ilacın etkisi bitti baygınlık geçiriyor işte enerjisi zaten yoktu ki ilaçla ayakta duruyordu.Tabi tabi. Enerjisi bittikten sonra ilacın etkisi geçiyor.
Adamda sağlam kemik yok ne enerjisi aga ilacın etkisi bitti baygınlık geçiriyor işte enerjisi zaten yoktu ki ilaçla ayakta duruyordu.Tabi tabi. Enerjisi bittikten sonra ilacın etkisi geçiyor.
La oğlum doğru dürüst okuyor musunz şu manga'yı siz? İksir ile tamamen iyileşti. Mucizevi bir iyileşme. Savaş bittikten sonra iksirin etkisi geçmeye başladı. Zaten ondan daha önce hoşafı çıkıyor.Adamda sağlam kemik yok ne enerjisi aga ilacın etkisi bitti baygınlık geçiriyor işte enerjisi zaten yoktu ki ilaçla ayakta duruyordu.
Luffy bir logiayı da g3 ile yakalayabilir.Smoker'ı yakasından tutan bir Luffy de vardı Ph'de.Adam hem üretiyor,hem dönüşüyor.Logiaların yaptığından eksiği yok herifin.Burada birisi paylaşmıştı.Uzuv yeniliyor istediği şekli alabiliyor ama hiç öyle ikiye tamamen ayrılmadı şeklinde bir tespitti.
Luffy zaten g3 ile yakalıyor bu adamı ve Kata kaçamam bundan diyor.Logiada söz konusu değil bu.
Logia değilden kastım Kuzan gibi parçalarını yerden toplayamayacak olması yada Kizaru gibi.Onun dışında her özelliği logia.Saka gibi daha çok öyle kolay kolay dağılacak bir materyal değil.
Kata vursa ne olur Kata vurduğu an kesilir. King gibi.Kata hiç vurmayacak mı?
Tabi Oda'nın torpiline öyle bir bel bağlamışsınız ki karakter ölümsüz gözünüzde.
Aynen aga tamamen iyileşti ondan kötürüm biçimde yerde yatıyor King'den adam akıllı hasar yemedi ama olsun yani o kadar kan akması normal ayrıca King dövüşü bittikten sonra bu kadar yara beresi yoktu. İlacın etkisi geçince bu hale geldi.La oğlum doğru dürüst okuyor musunz şu manga'yı siz? İksir ile tamamen iyileşti. Mucizevi bir iyileşme. Savaş bittikten sonra iksirin etkisi geçmeye başladı. Zaten ondan daha önce hoşafı çıkıyor.
King, Marco ile savaşmış o kadar saat. Siz bu hesapları bir Luffy'de yaparsınız.
Aga Allah için sen bir şey yazma, sen bir şey yazınca fenalaşıyom bi kötü oluyom sen sadece yorumları okuKata vursa ne olur Kata vurduğu an kesilir. King gibi.
Ben logia savunmasından bahsetmedim.Tamamen ikiye ayrılmaktan bahsediyorum Kizaru gibi.Öyle birşey görmedik.Özel paramecia diyorsa da olmaz bence.Arada logiayla fark olması lazım.Mesela burada Jinbe vurunca kıvrılıyor adam.Luffy g3 ile dört bir yandan tutunca kıvrılacak kadar bile hareket edemiyor.Fakat logialar moleküler bazda dağılabiliyor olmaları lazım.Kizaru parçalarını ışın demetleri haline getirip öyle birleştiriyordu.Luffy bir logiayı da g3 ile yakalayabilir.Smoker'ı yakasından tutan bir Luffy de vardı Ph'de.Adam hem üretiyor,hem dönüşüyor.Logiaların yaptığından eksiği yok herifin.
Burda logia savunması bile yapmıyor adam.
Logia savunmasının ana mantığı saldırının geleceği yerde boşluk açıp saldırının boşa gitmesinden ibaret.Logia savunması yapmadığında da hakisiz saldırıları da kesin yer diye bir durum yok yani.
Vücudunu ayırıp toplayabiliyor ve herhangi bir logia gibi elementine dönüşüyor.
Ne fanlık yapmışız lan Kid=Amiral mi dedik? Boş yapmayın layn...İnanmam sen Kid fanısın... inandıramazsın beni...
Fanlık hep olumsuz algılanıyor önyargılı bir şekilde.Kid amiral demene gerek yok karaktere gönül vermen yeter.Bak mesela @Sir Crocodile amiral diyor mu ? (Gerçi alttan alttan demeye getiriyor orası ayrı mesele de önemli olan açıktan demesi. ) ama gönül vermiş işte bir kere.Ne fanlık yapmışız lan Kid=Amiral mi dedik? Boş yapmayın layn...