Geleceği görmesi,Katakuri'ye savaş öncesi kaçmasından başka avantaj sağlamaz.
Kata King'e benzemez Yontoryu kardeeeş.Geleceği gören Katakuri'nin sıfatü'l eşgali.
Doğru aga benzemez teke gider 3 4 tane fazla gelirKata King'e benzemez Yontoryu kardeeeş.
Doğru aga benzemez teke gider 3 4 tane fazla gelir
King ateşi kesen Zoro'yu görünce dondu kaldı.Kata King'e benzemez Yontoryu kardeeeş.
Kata'nın nasıl bir adam olduğu daha anlaşılmadı, Marco ve King şu halleriyle yanında sönük kalır. Beckman ve Shiryu'ya bakacağız.King ateşi kesen Zoro'yu görünce dondu kaldı.
Kata denilen adam savaşta hile sezdi diye kendine üç dişli mızrak sokup mide ameliyatı yapan bir adam.
Zoro'dan kaçacak diyorlar. Zoro önünde secdeye atar. Bana da geleceği görmeyi öğret der.
Katakuri: ''Peki niye seni eğiteyim? .... Tabi beni yenmen için.'' Şeklinde soruyu sorar ve ardından cevabını da kendi verir..
Katakuri biraz övülünce hemen sende başlıyorsun.King ateşi kesen Zoro'yu görünce dondu kaldı.
Kata denilen adam savaşta hile sezdi diye kendine üç dişli mızrak sokup mide ameliyatı yapan bir adam.
Zoro'dan kaçacak diyorlar. Zoro önünde secdeye atar. Bana da geleceği görmeyi öğret der.
Katakuri: ''Peki niye seni eğiteyim? .... Tabi beni yenmen için.'' Şeklinde soruyu sorar ve ardından cevabını da kendi verir..
Tamam kardeşim fikrindir. Saygı duyarım.Katakuri biraz övülünce hemen sende başlıyorsun.
King her ne kadar da beğenmesende Katakuri'nin mevkidaşı bir adam Kata'dan üstün olduğu kısımlar bile vardı.
Katakuri belirli seviye karakterlerin yenmesi için zor bir rakip.
Ama Zoro bu seviyeyi Wano'da aşmıştır.
Katakuri kaçar falan işin geyik kısmı bunu sende iyi biliyorsun ciddiye almana gerek yok.
Zoro,Kata'yı da yer ama,geleceği görmeye karşı yapılabilecek tonlarca da şey var.