Hayır.Dalga mı geçiyorsunuz?
Hayır.Dalga mı geçiyorsunuz?
Pica seviyesi değildi. Pica ile dalgasını geçti. Zaten picaya da benim kulvarım değilsin dedi. Adamın en güçlü golem halini doğradı. Full kokasına tek attı. Ortada bir denklik yok.Zoro Pica seviyesinden sağ kolların üstüne atlamış... Bu Oda ne kıyak geçiyo lan...
bende onu diyorum 2 yıl önceki lucci pacifista yı alamazken suitti de alamazPacifista suit ile kıyaslanamayacak kadar güçsüz.Raid Suit temel olarak Pacifista'dan farklı zaten Biri eklenti iken öbürü başlı başına bir savaş makinesi.
Yani sadece Picayla dövüşünü gördügümüz Zoroyu hemen YC1 üstü olarak konumlandırabiliriz öyle mi? Benim sitem ettiğim şey bu. Anlatımım zaten abartılı. Takılma ona.Pica seviyesi değildi. Pica ile dalgasını geçti. Zaten picaya da benim kulvarım değilsin dedi. Adamın en güçlü golem halini doğradı. Full kokasına tek attı. Ortada bir denklik yok.
Bence burda carrot un hızını övmeliyiz. Sanji olsa kara bacağı kırılmıştı.?Zoro’dan kenbunshoku şov:
2 yıl öncesindeki Lucci'nin Suitli Sanji'yi alması imkansız zaten.bende onu diyorum 2 yıl önceki lucci pacifista yı alamazken suitti de alamaz
Yc1 üstü değil. Ama fujiye tepki vermesi de komutan ayarı olduğunu gösterir.Yani sadece Picayla dövüşünü gördügümüz Zoroyu hemen YC1 üstü olarak konumlandırabiliriz öyle mi? Benim sitem ettiğim şey bu. Anlatımım zaten abartılı. Takılma ona.
Sanjiden değil suitten bahsediyorum.2 yıl öncesindeki Lucci'nin Suitli Sanji'yi alması imkansız zaten.
Mesele orda zaten bu kadar zaman geçti tayfanın ikinci adamının gerçek gücünü görmedik mükemmel bir anda göreceğimize şüphen olmasınYani sadece Picayla dövüşünü gördügümüz Zoroyu hemen YC1 üstü olarak konumlandırabiliriz öyle mi? Benim sitem ettiğim şey bu. Anlatımım zaten abartılı. Takılma ona.