Bu arada ben suitti pacifista gibi görüyorum sadece daha gelişmiş teknoloji.@Eustass Captain Kidd 'e katılıyorum.Bu yorumundan sonra anladım ki kör koklasa senden iyi manga yorumlar.
Bu arada ben suitti pacifista gibi görüyorum sadece daha gelişmiş teknoloji.@Eustass Captain Kidd 'e katılıyorum.Bu yorumundan sonra anladım ki kör koklasa senden iyi manga yorumlar.
Pacifista suit ile kıyaslanamayacak kadar güçsüz.Raid Suit temel olarak Pacifista'dan farklı zaten Biri eklenti iken öbürü başlı başına bir savaş makinesi.Bu arada ben suitti pacifista gibi görüyorum sadece daha gelişmiş teknoloji.
Luffy'nin cavendishi mi olacak ?Trollük konusunda @Yubashiri-sama 'dan der alırsa iyi yerlere gelebilir.
Cavendish Luffy'den önce gayet popüler bir korsandı.@teseract daha forumda yeni.Luffy'nin cavendishi mi olacak ?
Emri altına girme muhabbetinden dedim. Bana göre Fake Straw Hat Luffy.Cavendish Luffy'den önce gayet popüler bir korsandı.@teseract daha forumda yeni.
Yani şimdi zoro 20 yıl önceki kaido'ya denk mi?Oden = Zoro dedim diye taşladınız ama.
Zoro eğer kalıcı hasar verirse bir de tek yemezse az çok karşılık verirse bu muhabbetler olacak şimdiden söyleyim.
Zoro'nun gözlemi çöp demek için seriyi tersinden okumak lazım. Saçma sapan düşünceler. Geriliyorum.Bu nasıl mantık yarabbb, Birinin gözlemi diğerinden üstün diye daha güçlü demek değil. Ama Fark ">>>>>" bu seviyedeyse tabiki etki eder. Zoro, Sanji'yi de yanına alırsa belki Zoro'nun gözlem eksikliğini kapatır. Çünkü Zoro'nun gözlemi=Çöp
Bu şovsa Katakuri'nin gözlem hakisi ne ?Zoro’dan kenbunshoku şov: