Ne alaka be sanjinin suittini güçsüz bir denizciye bile versen 2 yıl önce ki lucciyi yener.Raid suit power up ise Enma'da power up sayılır.
Ne alaka be sanjinin suittini güçsüz bir denizciye bile versen 2 yıl önce ki lucciyi yener.Raid suit power up ise Enma'da power up sayılır.
Sanji Kata'nın gördüğü geleceğe counter atmış adam. Millet gelmiş Zoro'nun K. Hakisi daha iyidir diyor :shjfdsfSuit Sanji'nin bile daha fazla şansı var.
Olsun, teşvik ederim ben seni. Denemeye devamTüh, bir an insanları güldürebildiğimi düşünmüştüm.
Luffy'nin acılarını aldığı dev patiye balıklama daldı, o da yetmiyor gibi geldi Wano'ya boyu kadar tırpana omuz attı. Daha ne yapsın bu adam?Kuma'nın saldırılarından kaçınmaya çalışan Zoro'ya söyle bunu
@Eustass Captain Kidd 'e katılıyorum.Bu yorumundan sonra anladım ki kör koklasa senden iyi manga yorumlar.Ne alaka be sanjinin suittini güçsüz bir denizciye 2 yıl önce ki lucciyi yener.
asdsaghahsfasgasgfasgagha bu bunu ne zaman kime söylemişti unuttum ama o an aklıma geldi gene anasını satayım@Eustass Captain Kidd 'e katılıyorum.Bu yorumundan sonra anladım ki kör koklasa senden iyi manga yorumlar.
Bu sözü söyleyen animeyi kid için inkar etti sizde ancak bunları cidiye alın.@Eustass Captain Kidd 'e katılıyorum.Bu yorumundan sonra anladım ki kör koklasa senden iyi manga yorumlar.
Kid ne yaptı hatırlamıyorum da animeden örnek vermek yanlışın dibi mangadan vereceksin örnekleri.Bu sözü söyleyen animeyi kid için inkar etti sizde ancak bunları cidiye alın.
Adam olanı söyledi mangadan panel atdım sana. Animede çoğu şeyi değiştiriyorlar.Bu sözü söyleyen animeyi kid için inkar etti sizde ancak bunları cidiye alın.