Apoo’nun, Luffy’e yaptığı da tek o zaman. Apoo, Luffy’e güzel tek atmış… :d
E bu öyle de Oden dediğin adam da Rayleigh kadar güçlü birisi. Kaido'yu karpuz gibi yarmışKusura bakma sende o zorocu tayfadan olanlardan olarak kalmışsın aklımda özür dilerim
Eğer gaban diğer Yonkou üçüncü admları gibiyse net şekilde oden güçlü ama korsanlar kralı tayfası olunca öyle diyemiyor insan..
Sonuçta diğer sağkollarda amiral seviyesi değil ama Rayligh amiral seviyesinde belkide daha güçlü. Korsanlar kralı tayfası olarak bakıyorum ben olaya
Apo'nun yaptığı tek zaten, Lütfünün çocuğunu mu kesecem dedi birileri de Apo KO'ladı xDApoo’nun, Luffy’e yaptığı da tek o zaman. Apoo, Luffy’e güzel tek atmış… :d
Zoro'da Apoo'ya tek atmıştı di mi ? sksksksksApoo’nun, Luffy’e yaptığı da tek o zaman. Apoo, Luffy’e güzel tek atmış… :d
Öyle ya da böyle Kaido normal bir darbeyle tek attı Bushido. Hibrit haliyle Ragranok vursa kim bilir ne olacak.Oden kafaya bir darbeyle düşecek kadar dayanıksız mı Allah aşkına yav…? Kaido o vuruşu aynı şekilde yüz yüze dönükken vursun dövüş esnasında… Oden düşmezdi. Bariz belli.
Tek darbeyle düştüysen tek yemişsindir. Başka etkenleri sayarsak bu işin içinden çıkamayız.İki tane dövüşen karakter bir birine tek atar. Biri Kaçırılan çocuğuna bakarken vuruluyorsa o tek olmuyor işte ama kime ne anlatıyorum ohuuu...
Özel bir saldırı da yapmadı Kaido. Kafasına bir geçirdi düştü adam direk.Düştü ama? Ben böyle bir yorum görmedim yahu.
Tek darbe ile düştü mü? Düşmedi mi?İki tane dövüşen karakter bir birine tek atar. Biri Kaçırılan çocuğuna bakarken vuruluyorsa o tek olmuyor işte ama kime ne anlatıyorum ohuuu...
Sorma yahu ben böyle yan basma gördüm gördüm böylesine görmedim.Özel bir saldırı da yapmadı Kaido. Kafasına bir geçirdi düştü adam direk.
Gafil avlandığı için dayanıklılık kasamamış o an Oden. Oden Bir sıksa kendini orada var ya ufff. Kanabe falan kalmaz ortada.
Tek dediniz zaten.Apoo’nun, Luffy’e yaptığı da tek o zaman. Apoo, Luffy’e güzel tek atmış… :d
Zoro olmasa yine hapis olurdu. Luffy’i, Zoro KK yapıyor resmen…Apo'nun yaptığı tek zaten, Lütfünün çocuğunu mu kesecem dedi birileri de Apo KO'ladı xD
Attı ama Marco sağolsun kaldırdı…Zoro'da Apoo'ya tek atmıştı di mi ? sksksksks
Ama olayın içinde etkenler var işte. Ben onları açıklamaya çalışıyorum. Adam tetikte değil. Bütün silahlı silahsız savunma ve bariyerini indirmiş halde. Şoka girdi adam.Öyle ya da böyle Kaido normal bir darbeyle tek attı Bushido. Hibrit haliyle Ragranok vursa kim bilir ne olacak.
Tabi dövüş normal bir şekilde devam etse bu saldırıyı muhtemelen kılıçlarıyla karşılardı. Kılıç ustalarının asıl savunması kılıç zaten.