Oden'nin güç seviyesi diye bir konu falan yok muydu? Onu hortlatmak lazım.Ray, Rogerın sağ koluydu. WB'nin sağ kolu da Odendi. Ray ve Oden eşit denebilirler. İkisi de yonkou seviyesiydi. Ama konu bu değil ve siz neden bunu tartışıyorsunuz.
Oden'nin güç seviyesi diye bir konu falan yok muydu? Onu hortlatmak lazım.Ray, Rogerın sağ koluydu. WB'nin sağ kolu da Odendi. Ray ve Oden eşit denebilirler. İkisi de yonkou seviyesiydi. Ama konu bu değil ve siz neden bunu tartışıyorsunuz.
Tamam da kafadan biri rakibinden güç seviyesi olarak çok aşağıda. Diğeri ise o olaydan önce adamı öldürecek bildiğin. Şu şekilde bile farklı olduğu belli olayın. Ayrıca arkadan önden değil. Luffy bildiğin en güçlü modlarından birine girmiş saldırıyor. Ben kafam da bubu hiçbir şekilde aynı olarak göremiyorum… :dDövüş farklı olsun olmasın konu o değil konu ikiside aynı şekilde ilk açıkta tek yiyor bunun arkadan önden olması çok birşey değiştirmiyor. Mesela oden önü dönük olsa da kendini savunmadığı sürece tek yiyecekti mesele o...
Oden kafaya bir darbeyle düşecek kadar dayanıksız mı Allah aşkına yav…? Kaido o vuruşu aynı şekilde yüz yüze dönükken vursun dövüş esnasında… Oden düşmezdi. Bariz belli.Yahu tek darbe yedi mi yemedi mi? Burada dayanıklılığı söz konusu dikkati dağılınca dayanıklılık düşüyor mu?
Yooo öyle demiyoruz sadece sen Gabanı harcadın yavaş harca dedikŞuan Gaban'ın Odenden güçlü olma ihtimali konuşulmuyor değil mi ? Beni trollüyorlar galiba xd Oden dediğiniz adam Kaido'nun en güçlüler arasında saydığı adam şaka falan mı bu
Düştü ama? Ben böyle bir yorum görmedim yahu.Oden kafaya bir darbeyle düşecek kadar dayanıksız mı Allah aşkına yav…? Kaido o vuruşu aynı şekilde yüz yüze dönükken vursun dövüş esnasında… Oden düşmezdi. Bariz belli.
Dostum beni burada okduğun yazarlarla itham etme tamam mı ? Bak orada ne yazıyor "Tiksav Lee" benim böyle saçma bir yorumum var mı ? Yok ee o xaman ne anlatıyorsun. Luffy'nin 1 arc önceki seviyesine gelecek Zoro. Ki Luffy 1 arc önceye kadar ne kadar güçlendi. Oden dediğin adam o sahneden sonra güçlendi. Ayrıca Roger, Ray yakın falan değil sadece saçmalık ötesi bir mit oİşinize gelince Zoro =Luffy oluyor, Neden Rayligh= Roger olmuyor Roger Odenle dalga geçti resmen vururken ordaki güç farkından hesapla işte
Bende böyle düz bir yorum görmedim Alpa… Evet düştü ama benim dediğim şekilde düşmedi işte… :dDüştü ama? Ben böyle bir yorum görmedim yahu.
Çocuğu araya girdi diye dayanıklılığı mı düştü? Burada tek yemesine söz var. Oden gibi Yonkou seviyesinde görülen adam bile kafaya aldı mı 2 seksen uzandı yere. Türkçe mi konuşmuyoruz anlamadım. Hala aynı muhabbet.
İki tane dövüşen karakter bir birine tek atar. Biri Kaçırılan çocuğuna bakarken vuruluyorsa o tek olmuyor işte ama kime ne anlatıyorum ohuuu...Bir demedim. Başka olayların yaşanması tek yediği gerçeğini değiştirmiyor diyorum. Dikkatsizlik yaptı ve Kaido teki vurdu geçti.
Kusura bakma sende o zorocu tayfadan olanlardan olarak kalmışsın aklımda özür dilerimDostum beni burada okduğun yazarlarla itham etme tamam mı ? Bak orada ne yazıyor "Tiksav Lee" benim böyle saçma bir yorumum var mı ? Yok ee o xaman ne anlatıyorsun. Luffy'nin 1 arc önceki seviyesine gelecek Zoro. Ki Luffy 1 arc önceye kadar ne kadar güçlendi. Oden dediğin adam o sahneden sonra güçlendi. Ayrıca Roger, Ray yakın falan değil sadece saçmalık ötesi bir mit o