Ray'in kaptani Oden için baya fazla kaçar.Ray yapamaz onu.Yorumlarda gördüm de Oden ne ara Ray ve Gaban'la ikiye tek attı yav gören var mı? Teke tekte Gaban'ı ya alır ya almaz Oden Ray onun için baya fazla kaçar.
Ray'in kaptani Oden için baya fazla kaçar.Ray yapamaz onu.Yorumlarda gördüm de Oden ne ara Ray ve Gaban'la ikiye tek attı yav gören var mı? Teke tekte Gaban'ı ya alır ya almaz Oden Ray onun için baya fazla kaçar.
Kata: Ashura diyip bana saldıracaksın he. Hopp Kata rahatça savurur ve Zoro'nun bütün saldırısı boşa gider.Zoro: Ashura açsam ne yapabilir ki…?
Oden Kaido'dan dümdüz tek yedi bu arada. Boş yere şu olayı başka yere çekmeyin .Oden Amiral seviyesi vardır. Daha zayıf bir Oden Roger'dan bile tek yemedi. Oden Kaido'dan tek yemedi. Sağ kollar da tek yemez. Çatıda Law bile tek yemedi. Luffy de yemezdi bence. Yemesi ters plot idi. Bunu açık açık söylüyorum. Ama ters plot da olsa yedi ve dalga malzemesi oldu. Yapacak bir şey yok hazmedeceksin.
Vay be Kaido yaran ve Kaidonun top5ine koyduğu adam Roger'ın ikinci adamı edip etmeyeceği şaibeli.. vay anasını aynı mangayı okuyoruz daha ?Teke tekte Gaban'ı ya alır ya almaz Oden Ray onun için baya fazla kaçar.
Gerçekte Ashura’yı atlattığını sanan Kata:Kata: Ashura diyip bana saldıracaksın he. Hopp Kata rahatça savurur ve Zoro'nun bütün saldırı boşa gider.
Gözlem hakisiyle Ashura'dan kolayca sıyrılan Kata'yı görünce Zoro:Gerçekte Ashura’yı atlattığını sanan Kata:
Dümdüz tek yemişse demek ki o çocuk kılığına giren kadın vesaire onlar bizim uydurmalarımız xDOden Kaido'dan dümdüz tek yedi bu arada. Boş yere şu olayı başka yere çekmeyin .
Çocuk mevzusu tek yediği gerçeceğini değiştirmiyor ki. Oden'in tuzağa düşmesi ayrı bir olay. Arc başında Luffy de tek yemişti ama sinirliydi diyerek üstünü mü kapatalım?Dümdüz tek yemişse demek ki o çocuk kılığına giren kadın vesaire onlar bizim uydurmalarımız xD