Law gidiciHaala kabul etmemekte direniyorsunuz ancak, oradaki beş adam op evreninin geleceği. Killer ve Law bana göre orada olmayı hak etmezdi ama mangaka oraya koymuş, onların da özel bir yeri olacak. Sen gidip imparatorla savaştıktan sonra sağ kolla ölüm kalım mücadelesi vermezsin, olay bu.
DNS?@DOFFY reis dns olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun.
Densetsu no Samurai
Onu hedeflemek korsankral olmaktan zorDensetsu no Samurai
Şu kısmı çok beğendim gerçekten çok güzel yazmışsın. Zoro gerçekten de Kaido gibi adamları bile kaptan belleyecek adam değil. Zoro'ya kaptan olabilecek tek kişi vardı o da Luffy. İki isim de çok özel ki ben Oda'nın da kafasında bu şekilde kurguladığını düşünüyorum.Luffy'den başkasını kaptan kabul etmeyecek kadar özel bir isim.
Teşekkür ederim.Şu kısmı çok beğendim gerçekten çok güzel yazmışsın. Zoro gerçekten de Kaido gibi adamları bile kaptan belleyecek adam değil. Zoro'ya kaptan olabilecek tek kişi vardı o da Luffy. İki isim de çok özel ki ben Oda'nın da kafasında bu şekilde kurguladığını düşünüyorum.
Ha Enma'lı ha Enma'sız ne farkı var her türlü Katakuri içinden geçer.Enmasız Zoro olması lazım böylesi adil değil.