Luffy hariç diğer karakterler NPC çünkü.Luffy kalkmadan önce saldırdı ne alaka? Diğerleri saldırdı diye yazıyorum. Neyini anlamıyorsun bunun?
Bide zoruna gidiyor yazmış. :/ Luffy kalktıktan sonra dalması neden zoruma gitsin?
Luffy hariç diğer karakterler NPC çünkü.Luffy kalkmadan önce saldırdı ne alaka? Diğerleri saldırdı diye yazıyorum. Neyini anlamıyorsun bunun?
Bide zoruna gidiyor yazmış. :/ Luffy kalktıktan sonra dalması neden zoruma gitsin?
O kadar inatla savunuyorsun ki öyle izlenim bıraktı ve al bak burada saldırıyorlardı bu saldırılardan bahsetmesi daha olası en çok bu sahnelerde vurdular.Luffy kalkmadan önce saldırmadı ne alaka? Diğerleri saldırdı diye yazıyorum. Neyini anlamıyorsun bunun?
Luffy yokken diğerleri de dalmış diyorum. Kid'in direkt sözü var bununla ilgili. Luffy saldırırken ki paneli atıyorsun diye cevap geliyor. Okumak yerine sayfalara mı bakılıyor acaba. :/ ,Luffy hariç diğer karakterler NPC çünkü.
Burada saldırdıktan sonra; Kid dışındaki karakterlerin saldırıları işe yaradı.O kadar inatla savunuyorsun ki öyle izlenim bıraktı ve al bak burada saldırıyorlardı bu saldırılardan bahsetmesi daha olası en çok bu sahnelerde vurdular.
Lütfen, Luffy'i savunmaya her konuda devam etO kadar inatla savunuyorsun ki öyle izlenim bıraktı ve al bak burada saldırıyorlardı bu saldırılardan bahsetmesi daha olası en çok bu sahnelerde vurdular.
İşte ondan demesi daha mantıklı değilmi sonuçta işlediğini gördüler ve şimdi adam hasarsız.Burada saldırdıktan sonra; Kid dışındaki karakterlerin saldırıları işe yaradı. Hibrit formu sonrasında o sözü söylüyor.
Bu işin sonunda ban yersin bence pes etLuffy yokken diğerleri de dalmış diyorum. Kid'in direkt sözü var bununla ilgili. Luffy saldırırken ki paneli atıyorsun diye cevap geliyor. Okumak yerine sayfalara mı bakılıyor acaba. :/ ,
Burada saldırdıktan sonra; Kid dışındaki karakterlerin saldırıları işe yaradı.
Hibrit formu sonrasında o sözü söylüyor. O forma geçtikten sonra işe yaramadı baştaki saldırıları.
Luffy'i korumak zorundayken iki imparatorla savaşabilen dört adamdan bahsediyoruz. Kaido hibrit formda, Mama Napoleon, Zeus ve Prometheusa hükmediyor. Yani imparator tarafında herhangi bir handikap söz konusu değil.Zoronun katakuriyi yenmesinden daha olası bir durum .
Engeeeeeellll! Basıp geçmek lazım bazen. Daha önce denedin mi @William cutting ? Ben birkaç kez denedim insanı rahatlatan bir olay.Bu işin sonunda ban yersin bence pes et
Ben engele karşıyım. Böyle reisleri görünce hak verip pes ediyorum.Engeeeeeellll! Basıp geçmek lazım bazen. Daha önce denedin mi @William cutting ? Ben birkaç kez denedim insanı rahatlatan bir olay.
Neyse hayırlı geceler cidden yoruldumLuffy'i korumak zorundayken iki imparatorla savaşabilen dört adamdan bahsediyoruz. Kaido hibrit formda, Mama Napoleon, Zeus ve Prometheusa hükmediyor. Yani imparator tarafında herhangi bir handikap söz konusu değil.
Bunu başarabilecek başka bir ekip oluşturmaya çalışsak hiç kimse oraya Katakuri yazmaz.