Şimdi zoro enmalı mı enmasız mı bu önemli. Enmalıysa hakisini emileyen enma zoroyu hızlı düşürür, kata ezer. Enmasızsa zoro daha fazla dayanır ve kata ezer. Oh wait.
Luffy'nin g4 formları karşısında sakinliğini koruyan adam Zoro'yu görünce en fazla "bu kadar kol bacak nereden çıkıyor anasını satayım" diye şaşırır onun da etkisi uzun sürmez. K.haki her şey değildir yenmek için illa geleceği görebilecek çapta olmaya gerek yok ama Kata her anlamda çok vasıflı ve güçlü bir adam. Zoro bu arc değil bu arctan sonraki haliyle Kata'yı yenecek kıvamda olur.Bu gözlem hakisi için sakin olmak gerekmiyor mu? Tam ciddiyetle saldıran, içinden şeytanlar çıkaran Zoro karşısında Kata'nın sakinliğini koruyabileceğini düşünmüyorum. İlla ki şaşırma, karanlık aura'dan etkilenme falan olur. O anda da saldırıya açık hale gelir. Gerisi Zoro'nun bitirici hamlelerinin yetip yetmeyeceğine kalmış.
Yav adam nw de yıllarını geçirmiş. Ne meyveler ne yetenekler görmüştür. Zoro kıçından tavşan çıkarsa gene şaşırmaz adam.Bu gözlem hakisi için sakin olmak gerekmiyor mu? Tam ciddiyetle saldıran, içinden şeytanlar çıkaran Zoro karşısında Kata'nın sakinliğini koruyabileceğini düşünmüyorum. İlla ki şaşırma, karanlık aura'dan etkilenme falan olur. O anda da saldırıya açık hale gelir. Gerisi Zoro'nun bitirici hamlelerinin yetip yetmeyeceğine kalmış.
Kaku da senin gibi düşünüyordu(rahmetli).Yav adam nw de yıllarını geçirmiş. Ne meyveler ne yetenekler görmüştür. Zoro kıçından tavşan çıkarsa gene şaşırmaz adam.
Kaku kim allasen? Karşılaştırdığın taraflara bir dön bak.Kaku da senin gibi düşünüyordu(rahmetli).
Vuramadığın adama serinin en güçlü b.hakisiyle saldırsan da değişen bir şey olmaz.Zoro, asura formunda bir kaç saat kalabiliyorsa karşılaşmayı alır. Geleceği görmenin fazla abartıldığını düşünüyorum, Luffy'nin zorlanmasının ve sürekli kaçınmasının ana sebebi b.haki eksikliğiydi. Asuralı Zoro'nun kesme gücü ve b.hakisiyle kaçmasına gerek kalmayacaktır ayrıca hatırı sayılır k.hakiye de sahip, illaki bir açık yakalayıp darbe indirecektir. En kötü ihtimalle darbe alma pahasına vurabilir.
Bu mantıkla Katakuri'nin seride yenilmez olması lazım ama görüyoruzki serinin zirveleri b.haki ve dayanıklılıkta aşmış karakterler.Vuramadığın adama serinin en güçlü b.hakisiyle saldırsan da değişen bir şey olmaz.
Edit: Kata affetmez.