Yani sanmıyorum Kata Zoro'ya anamı kesicek misin desin? Esnek adamları seviyor Kata.
Haki kavramı doğru düzgün işlenmeye zaten MF sonrası başladı. Nerde bunu açıklayan konu at inceleyeyim. O p-up o kadae kolay olmadı işte. Unuttuğunuz kısım Luffynin ana karakter olması. Ray kendisi diyo geleceği görmenin istisna olduğunu.Zoro'da kayda değer ve belirleyici bir gözlem var Yamato'cum. Koskoca konu açtık. +850 bölümdür gözlem kullanan adam bu Zoro. Nasıl belirleyici bir gözlemi olmuyor? Luffy'nin gözlemi Zoro'dan daha mı iyiydi ? Değildi. Ee noldu? Bir flash bir p-up tamam. Aynısı neden Zoro'ya yapılmasın onu anlamıyorum.
Tekrar ediyorum Zoro'nun saldırı gücü de bitiriciliği de Luffy'den daha iyi. Hele hele Enma'lı bir Zoro, Tüm Kek Luffy'nin saldırı gücüne tur bindirir. O yüzden Zoro 3 kere kesti mi biter o iş. Bu zamana kadar Zoro'nun 100 kere kestiğini ne zaman gördünüz ?
Haki kavramı doğru düzgün işlenmeye zaten MF sonrası başladı. Nerde bunu açıklayan konu at inceleyeyim. O p-up o kadae kolay olmadı işte. Unuttuğunuz kısım Luffynin ana karakter olması. Ray kendisi diyo geleceği görmenin istisna olduğunu.
Zoronun saldırı gücüne kabul ediyorum. Ama Zoronun karşısına çıkan hiçbir adam Katanın çeyreği bile değildi. (Mihawk deme onla olan eğitimle ilgili bilgi yok elimizde) Ki ben dediğim gibi Zoroda Sanjideki gibi bile bi gözlem fark edemedim ama karşılaştırdığımız kişi geleceği görüyo.
zoro nun gözlemi düşük sanji nin gözlemi yüksek bu çıkarımı neye göre yaptınız ?Zoroda Sanjideki gibi bile bi gözlem fark edemedim ama karşılaştırdığımız kişi geleceği görüyo.