Fiziksel olarak yorgunluğun olmamasından bahsetmiştir belki de arkadaş.Aboooo! Heyt be, savulun bre Zoro haterları!
Tutarlılık böyle bi şey.
Fiziksel olarak yorgunluğun olmamasından bahsetmiştir belki de arkadaş.Aboooo! Heyt be, savulun bre Zoro haterları!
Tutarlılık böyle bi şey.
Şu şartlarda ona handikapsız denmez.Fiziksel olarak yorgunluğun olmamasından bahsetmiştir belki de arkadaş.
Çok farklı düşüncelerimiz varmış. Peki öyleyse, senin düşüncen dostum saygı duyarım.Bu durumda da Zoro avantajlı.Ben şöyle düşündüm. Bir parça tahtayi yumruklayarak mı daha rahat kirarsin yoksa keserek mi daha rahat.Sonuçta Zoro'nun saldırıları en az Luffy kadar güçlü.Illaki bi zamandan sonra Zoro, bisküvi değilde istediği Kıliç vs Kılıç durumuna getirecektir dövüşü.
Çok farklı düşüncelerimiz varmış. Peki öyleyse, senin düşüncen dostum saygı duyarım.
Arkadaş ''yorulmamış'' demiş işte.Yağmurlu hava Cracker'in dezavantajına ama orda fiziksel olarak yorgunluğun olmamasından bahsetmiş çok yüksek ihtimal.Şu şartlarda ona handikapsız denmez.
Aboooo! Heyt be, savulun bre Zoro haterları!
Tutarlılık böyle bi şey.
Bu şartlara handikapsız denmez, kusura bakmayın.Arkadaş ''yorulmamış'' demiş işte.Yağmurlu hava Cracker'in dezavantajına ama orda fiziksel olarak yorgunluğun olmamasından bahsetmiş çok yüksek ihtimal.
Hayır buna mı takıldın cidden ? Cracker'in dezavantajına olduğunu söylüyoruz zaten.Arkadaş orda yanlışlıkla yazmıştır ne olucak ?Bu şartlara handikapsız denmez, kusura bakmayın.
Gerçi Zoronun yiyecek hali yok Luffy gibi de böyle bi şart koyuyorsan o lafı yazmayacaksın oraya.
Ben de yanlışlığı söylüyorum. Buna mı takıldın?Hayır buna mı takıldın cidden ? Cracker'in dezavantajına olduğunu söylüyoruz zaten.Arkadaş orda yanlışlıkla yazmıştır ne olucak ?
Yok takılmadım.Arkadaşın ne demek istediğini kendi anladığıma göre açıklayayım dedim.Ben de yanlışlığı söylüyorum. Buna mı takıldın?