Oysaki Zoro en sevdiğim 10 karakterin içine rahatlıkla girerdi.Zoro haterı seni
Oysaki Zoro en sevdiğim 10 karakterin içine rahatlıkla girerdi.Zoro haterı seni
Al benden de o kadar. Ama maalesef birisi aleyhine bir şey yazsan hemen hater oluyorsun. Ben bu foruma üye olmadan önce bu fan/hater olayları hiç aklıma gelmezdi. Animeyi izlerken gerek Luffy gerek Zoro gerekse Sanji vs lerini büyük bir heyecanla izlerdim. Onlar kazanınca mutl olurdum falan. Bu foruma bir üye olduk her şeyin tadı kaçtıOysaki Zoro en sevdiğim 10 karakterin içine rahatlıkla girerdi.
Bağzı Zoro fanlarının tekelinde değil buralar, onların üstünden genelleme yapmak doğru değil. Zira bağzı Zoro fanı haterları da az değil; lafı ortaya atıp, ortamı karıştırmasını gayet iyi biliyorlar.Al benden de o kadar. Ama maalesef birisi aleyhine bir şey yazsan hemen hater oluyorsun.
Zaten fikrini söyleyene bir şey dediğimiz yok da bazıları hemen hater diye yaftalıyor. Adam farkında değil ki kendi dediği şeyi kendisi yapıyor.Bağzı Zoro fanlarının tekelinde değil buralar, onların üstünden genelleme yapmak doğru değil. Zira bağzı Zoro fanı haterları da az değil; lafı ortaya atıp, ortamı karıştırmasını gayet iyi biliyorlar.
Şimdiye kadar düşüncelerimi dile getirdim; o konuda kimseyle bir sıkıntı yaşamadığımdan bilemeyeceğim. Aksine haterlık yapacağı tutanların, fan diye yaftaladığı oldu bak.Zaten fikrini söyleyene bir şey dediğimiz yok da bazıları hemen hater diye yaftalıyor. Adam farkında değil ki kendi dediği şeyi kendisi yapıyor.
Benim de başıma gelmedi de okuduğum yorumlardan gördüklerimi söylüyorum. Hater olmadım ama sırf sen şu karakterin fanısın diyenlerin hateri olmak istiyorum artıkŞimdiye kadar düşüncelerimi dile getirdim; o konuda kimseyle bir sıkıntı yaşamadığımdan bilemeyeceğim. Aksine haterlık yapacağı tutanların, fan diye yaftaladığı oldu bak.
Dayanmadı diyorsun ama görende fark var sanacak. Zorocular senin yerinde olsa Lufy'ye acır mıydı onları da düşün.Ulan Zoro'yu böyle görünce icim dayanmadı yine Zoro'ya attım.