Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Cracker (Handikaplı)

Kazanan kim olur?

  • Zoro affetmez keser.

  • Cracker maalesef doğrar.

  • Berabere biter.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Oysaki Zoro en sevdiğim 10 karakterin içine rahatlıkla girerdi. :(
Al benden de o kadar. Ama maalesef birisi aleyhine bir şey yazsan hemen hater oluyorsun. :) Ben bu foruma üye olmadan önce bu fan/hater olayları hiç aklıma gelmezdi. Animeyi izlerken gerek Luffy gerek Zoro gerekse Sanji vs lerini büyük bir heyecanla izlerdim. Onlar kazanınca mutl olurdum falan. Bu foruma bir üye olduk her şeyin tadı kaçtı:oleyo:
 
Bağzı Zoro fanlarının tekelinde değil buralar, onların üstünden genelleme yapmak doğru değil. Zira bağzı Zoro fanı haterları da az değil; lafı ortaya atıp, ortamı karıştırmasını gayet iyi biliyorlar.
Zaten fikrini söyleyene bir şey dediğimiz yok da bazıları hemen hater diye yaftalıyor. Adam farkında değil ki kendi dediği şeyi kendisi yapıyor.
 
Şimdiye kadar düşüncelerimi dile getirdim; o konuda kimseyle bir sıkıntı yaşamadığımdan bilemeyeceğim. Aksine haterlık yapacağı tutanların, fan diye yaftaladığı oldu bak.
Benim de başıma gelmedi de okuduğum yorumlardan gördüklerimi söylüyorum. Hater olmadım ama sırf sen şu karakterin fanısın diyenlerin hateri olmak istiyorum artık
 
Ankette zoro varsa kazanır.
Fanların bile genelinin vistayı alamayacağını düşündüğü bu zamanda crekeri alabiliyor ilginç:hmm:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık