Kesinlikle hacı. Iki şeytanın mücadelesi olurdu. Cabej'de göremeyeceğiz ama shogunda görürüz inşallah@Densetsu no Samurai
Keşke bu ikisinin dövüşüne tanık olsak. Sahibi ölüme yaklaştıkça şeytanının onu koruduğu bu yüzden sürekli vitesin arttığı bir vs olurdu.
Nasıl bir estetik bekliyorsun kardeşim ? Kılıç kullanırken Zoro'nun "Z" sini mi çizsin ?Kılıcın Tanrısı? Zoro'nun kılıç ustalığının estetikten yoksun olduğunu seri boyunca gördük ve Dressrosada vakıf bir kılıçustası diyebileceğimiz Fujitora bunu doğruladı. Zoro'nun tekniğinin yüzde 90ı falan fiziksel güce dayalı, elinde kılıç değil boru olsa hemen hemen aynı performansı çıkarır.
Zoro Berserk'ün Guts'ıdır bunu Wano'da net şekilde göreceğiz bence. Zoro tabiki de güçlü ama kılıçustası olarak incelikten yoksun. O da eğitimini tamamlamadan denize açılıp fizksel güce fazla yoğunlaşmasından.
Ayrıca kılıcın Tanrısı yakıştırmasını yaparken estetiği kast etmemiştim ben. Gücü kast ettim. Tabi kılıç Tanrısı denince sen estetik de olsun beklentisi içinde olabilirsin. Ama sanat-estetik karın doyurmuyor yarıp geçeceksin
Bu arada Fujitora neyi vurgulamış tam olarak ? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum da..