Güzel laf..Göreceği tek gelecek… Zoro’nun onu ikiye ayırması olur… skksksks
Kardan kadın sandın sen bunu heralde.
?
Güzel laf..Göreceği tek gelecek… Zoro’nun onu ikiye ayırması olur… skksksks
Zoro, Kral Haki Şov yaparken.Zoro kral haki yakmış cayır cayır nereye kata alamıyor ya
tek mevzu atabildiği damage mi ki bence değilZoro kral haki yakmış cayır cayır nereye kata alamıyor ya
Crocodile vs Luffy'de başlarda imkansız gözüküyordu yada Luffy vs Katakuri yine onigashima öncesinde bende dahil çoğu kişi Kaido'nun düşmesine imkansız gözüyle bakıyordu, yane Zoro ve Sanji Dressrosa'da Doflamnigo'nun karşısına çıksalar dövüş sırasında gelişerek alırdlardı Doflamnigo'yu çok rahat.Seviye olarak düşüksen çok kolay. Aç bak eski bölümlere. Sanji'yi çok ağır ezmişti o zamanlar. Zoro'nun ne kadar fark yaratabileceğini düşünüyorsun? Kazanmaları imkansız.
Yanlış okuyorsun o zaman Op'utek mevzu atabildiği damage mi ki bence değil
Mangaka bu arc iyice kendini bıraktı zaten. Artık işlemiyor olayları ayrıntılı şekilde…ben her arc öyle olabileceğini sanmıyorum ya örneğin Enies Lobby de Lucci yi kimse alamazdı Luffy dışında , bu p up lar iyice whcl arcında bozuldu zaten
Çok karizma herif hakkını yemeyelim ama… bizimki de fena değil şimdi…Güzel laf..
Kardan kadın sandın sen bunu heralde.
?
bence yanlış okuyan ben değilim Op te ki fightlar sadece damage atmak üzerine değil whcl de Luffy vs Kata da bence bu kanıtlandı ayrıca Luffy hızlı ve gözlem hakisi üst düzey olmasa Kaido karşısında çoktan düşmüştüYanlış okuyorsun o zaman Op'u
Ninemin sakalı olsa dedem olurdu demeye getiriyorsun. Doff, Sanji'ye ağır üstünlük kurdu mu? Kurdu. Zoro'yu da alabilir miydi? Alırdı.Crocodile vs Luffy'de başlarda imkansız gözüküyordu yada Luffy vs Katakuri yine onigashima öncesinde bende dahil çoğu kişi Kaido'nun düşmesine imkansız gözüyle bakıyordu, yane Zoro ve Sanji Dressrosa'da Doflamnigo'nun karşısına çıksalar dövüş sırasında gelişerek alırdlardı Doflamnigo'yu çok rahat.
Seriyi sizin gözünüzden okumak böyle bir şey herhaldeZoro, Kral Haki Şov yaparken.
Niye öyle dedin ya ? İşin esprisi o ciddiye alma boşver.Seriyi sizin gözünüzden okumak böyle bir şey herhalde